Anasayfa


10-03-2023
Özgür Ferhat Maronya – Şapçı belediyesini ziyaret etti
SİRİZA Rodop milletvekili adayı Özgür Ferhat Maronya – Şapçı belediyesini ziyaret etti.
10 Mart 2023 Cuma

SİRİZA Rodop milletvekili adayı Özgür Ferhat Maronya – Şapçı belediyesini ziyaret etti.

Özgür Ferhat 8 Mart Çarşamba günü gerçekleştirdiği ziyarette, Belediye Başkanı Dinos Haritopulos ve belediye başkan yardımcıları ile yerel yönetimler, altyapı ve kalkınma konuları hakkında görüşmelerde bulundu.

Ziyaret ile ilgili olarak Özgür Ferhat tarafından yapılan açıklama şöyle:

“8 Mart Çarşamba günü davet edildiğim Maronya-Şapçı belediyesine resmi ziyaret gerçekleştirdim.

Belediye Başkanı sn.Dinos Haritopulos, yönetimde bulunan başkan yardımcıları sn.Mustafa Molla, sn.Caner Mustafa Osmanoğlu ve yetkili personel ile gerçekleştirdiğimiz görüşmede, belediyenin çalışmaları hakkında detaylı bilgi edinip, yerel yönetimi ve haliyle bölge halkını ilgilendiren sorunlar hakkında ve ileriye dönük altyapı ve kalkınma konuları üzerine istişare etme fırsatımız oldu.

İkili görüşmede çözüm yolları hakkında fikir alışverişinde bulunup, iş birliği konusunda her zaman yerel yönetimlerin yanında yapıcı ve destekleyici bir siyaset uyguladığımızı belirttim.

Maronya-Şapçı Belediyesinin coğrafi konumu, bölgesel ve toplumsal yapısı nedeniyle uygulanabilir projeler neticesinde ekonomik kalkınma ve büyüme avantajının olduğunu ve bu yönde yeni dönemde çalışmaların merkezî ve yerel siyasi işbirliğiyle hayata geçirebileceğimizi belediye başkanına aktardım.

Sn. Haritopulos’un önemle vurguladığı, istihdam alanlarının yaratılması, işsizlik oranının düşürülmesi, zirai üretim ve hayvan besiciliği konularında ortak düşüncelerimizin olduğunu tespit ederek bölge halkı yararına nihai ve kalıcı çözümler üretmemizin mühim bir siyasi sorumluluk olduğunu ve bu husustaki ilerlemelerle insanlarımızı ekonomik göç olayından şimdiki tabloya nispeten kurtarabileceğimiz konusunda hemfikir olduğumuzu memnuniyetle karşıladığımı belirttim.

Azınlık ve çoğunluk insanının uyumlu ve barışçıl bir şekilde yaşadığı bölgenin gelecek adına önemine vurgu yaptığımız toplantıda beni ve ekibimi üstün misafirperverlik ve dostane davranışlarıyla karşılayan belediye başkanına, başkan yardımcılarına ve belediye personeline teşekkür ederim.”

Haberler


1 Mayıs kutlamalarında ‘Filistin’e özgürlük’ sloganları atıldı

İskeçe Azınlık Ortaokulu - Lisesi Okul Aile Birliğinden Başkonsolos Ünal’a ziyaret

Özgür Ferhat’tan 1 Mayıs kutlaması

İTB Gençlik Buluşmaları’ndan ‘Memleketimi Tanıyorum’ projesi

Gümülcine Eski Başkonsolosu Şükrü Tufan hayatını kaybetti

Batı Trakya Camileri Din Görevlilerinden Başkonsolos Ünal’a ziyaret

İskeçe Azınlık Ortaokulu – Lisesi yöneticileri sorunlarını Hüseyin Zeybek’e iletti

Gümülcineli doktor Rıdvan Molla Hüseyin dağ koşusunda birinci oldu

İTB’den Ilıca’da Hıdırellez şenliği

İskeçe’de Bratankova ve Basaykova köylerinde hatim etkinliği

Yassiköy stadına otomatik sulama şebekesi

Yassıköy futbol takımı şampiyon oldu