Anasayfa

13-03-2023
Azınlık kurumları yöneticileri Mizanlı köyünü ziyaret etti
İskeçe'de Türk azınlık kurumlarının yöneticileri, Mizanlı köyünde öğrenci velileriyle bir araya geldi.
13 Mart 2023 Pazartesi

İskeçe'de Türk azınlık kurumlarının yöneticileri, Mizanlı köyünde öğrenci velileriyle bir araya geldi.

Mizanlı köyündeki öğrenci velilerinin daveti üzerine 12 Mart Pazar günü köyü ziyaret eden İskeçe Müftüsü Mustafa Trampa, İskeçe Türk Birliği Başkanı Ozan Ahmetoğlu, Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği Başkanı Hüseyin Baltacı ve Azınlık Okulları Encümenler Birliği Asbaşkanı Adnan Peçenek, öğrenci velileri ve köydeki soydaşlarla buluştu.

Azınlık kurum başkanları ile Mizanlı köyünde yaşayan soydaşlar, Türk azınlık eğitimi ve azınlık okullarını ilgilendiren konular hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Azınlık kurum başkanları, azınlık eğitimi ve azınlık okullarının gerek bireyler gerekse toplum için önemini vurguladılar.

Haberler


DMT kültür evi 2026 programını açıkladı

Yunanistan’ın eski Prensesi İrini son yolculuğuna uğurlandı

Rodop ilinde soğuk rekoru: Termometre -13,4 dereceyi gösterdi

İskeçe Müftülüğünün “Evliliğe İlk Adım” projesi devam ediyor

Hüseyin Zeybek’ten dört bakanlığa soru önergesi

İsrail Savunma Bakanı Katz Yunanistan’a geliyor

Trump’tan “Nobel” mektubu

Demircik köyünde yol tepkisi

Demircik – Bulgaristan yolu yarın trafiğe açılıyor

Batı Trakya Türk Kadın Platformundan yoğun katılımlı “Kadınlar Gecesi”

Hastanelerde grip yoğunluğu

Avukat Orhan Mehmetoğlu’nu kaybettik