Anasayfa

13-03-2023
Azınlık kurumları yöneticileri Mizanlı köyünü ziyaret etti
İskeçe'de Türk azınlık kurumlarının yöneticileri, Mizanlı köyünde öğrenci velileriyle bir araya geldi.
13 Mart 2023 Pazartesi

İskeçe'de Türk azınlık kurumlarının yöneticileri, Mizanlı köyünde öğrenci velileriyle bir araya geldi.

Mizanlı köyündeki öğrenci velilerinin daveti üzerine 12 Mart Pazar günü köyü ziyaret eden İskeçe Müftüsü Mustafa Trampa, İskeçe Türk Birliği Başkanı Ozan Ahmetoğlu, Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği Başkanı Hüseyin Baltacı ve Azınlık Okulları Encümenler Birliği Asbaşkanı Adnan Peçenek, öğrenci velileri ve köydeki soydaşlarla buluştu.

Azınlık kurum başkanları ile Mizanlı köyünde yaşayan soydaşlar, Türk azınlık eğitimi ve azınlık okullarını ilgilendiren konular hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Azınlık kurum başkanları, azınlık eğitimi ve azınlık okullarının gerek bireyler gerekse toplum için önemini vurguladılar.

Haberler


AB’nin doğu sınır bölgeleri için ittifak girişimi

13 YDP’li vekilin dokunulmazlığı kaldırıldı

FUEN’den Yunanistan’a sert eleştiri

AB üyesi ülkeler arasında kamu borcu sıralamasında Yunanistan birinci

Miçotakis, Rama ile Atina’da görüştü

“Kan Ver Hayat Kurtar” kampanyasına yoğun ilgi

GTGB 10. Çocuk Şenliğine hazırlanıyor

ABTTF’den Strazburg’a çalışma ziyareti

AB’de göçmen sayısı 2025’te 64,2 milyona ulaştı

Egnatia Otoyolu’nda trafik düzenlemesi

Celal Bayar Azınlık Lisesi bir başarıya daha imza attı

MUSTAFA’YA SON VEDA