Anasayfa

17-03-2023
Bulgaristan Başmüftüsü Mustafa Hacı Kahramanmaraş'ı ziyaret etti
Bulgaristan Müslümanları Başmüftüsü Mustafa Hacı ve beraberindeki heyet, Türkiye'de meydana gelen depremlerden en çok etkilenen bölgelerden biri olan Kahramanmaraş'ı ziyaret etti.
17 Mart 2023 Cuma

Bulgaristan Müslümanları Başmüftüsü Mustafa Hacı ve beraberindeki heyet, Türkiye'de meydana gelen depremlerden en çok etkilenen bölgelerden biri olan Kahramanmaraş'ı ziyaret etti.

Bulgaristan'da Başmüftülük tarafından düzenlenen yardım kampanyasında toplanan fonların bir kısmıyla satın alınan konteyner ve karavan evleri ziyaret eden heyet, depremde hayatını kaybedenlerin yakınlarına başsağlığı, yaralılara da acil şifalar dilediler.

Kahramanmaraş Belediye Başkanı ve Kahramanmaraş Müftüsü ile görüşen heyet, daha sonra mezarlık ziyaretinde bulunarak hayatını kaybedenler için dua etti.

Başmüftülükten yapılan açıklamaya göre, ziyarete Başmüftü Dr. Mustafa Hacı yanı sıra Yüksek İslam Şurası Başkanı Vedat Ahmet, Başmüftü Yardımcıları Ahmet Hasanov, Beyhan Mehmet ve Murat Pingov, Başmüftülük Genel Sekreteri Celal Faik, bölge müftüleri, bölge müftü yardımcıları, Sofya Yüksek İslam Enstitüsü Rektörü Dr. Kadir Muhammed, Rektör Yardımcısı Abdullah Tırabzon ile Başmüftülük çalışanları katıldı.

FOTO: Kırcaali Haber

Haberler


Mustafçova Eski Belediye Başkanı Rıdvan Delihüseyin’in annesi vefat etti

Zeybek’ten İskeçe’de hava kirliliği için acil önlem çağrısı

DEB Partisi’nden müftülük meselesine dikkat çeken video

Akaryakıt destekleri 15 Kasım’a kadar uzatıldı

Atina’daki Cumhuriyet Bayramı resepsiyonunda dostluk ve iş birliği mesajı

Bir haftada 4 yeni Batı Nil virüsü vakası

Yeni yağışlı hava dalgası geliyor

Türkiye’nin Gümülcine Başkonsolosluğundan Cumhuriyet Bayramı resepsiyonu

Araç sahiplerine elektronik denetim ve ceza uygulaması

6. Balkan Düşünce Kuruluşları Toplantısı Bulgaristan’da yapılıyor

İsrail Büyükelçiliği bağış için İskeçe’deki bir okulu seçti

Batı Trakyalı Serhat Devecioğlu, İş Yatırım’ın yeni genel müdürü oluyor