Anasayfa


20-03-2023
İskeçe’de şok eden cinayet!
İskeçe’de Serinmahalle (Drosero) bölgesinde ikamet eden 37 yaşındaki bir kişi, husumetli olduğu 46 yaşındaki kişinin evine girerek tabancayla öldürdü. Olay 19 Mart Pazar günü sabah erken saatlerde yaşandı.
20 Mart 2023 Pazartesi

İskeçe’de Serinmahalle (Drosero) bölgesinde ikamet eden 37 yaşındaki bir kişi, husumetli olduğu 46 yaşındaki kişinin evine girerek tabancayla öldürdü. Olay 19 Mart Pazar günü sabah erken saatlerde yaşandı.

“Bengalo” lakabını kullanan kişinin, müstakbel dünürüyle, oğlunun ve müstakbel gelininin evlenmesiyle ilgili tartışmaya girdiği iddia edildi. 37 yaşındaki kişinin iki oğlu ve damadıyla saat 01.45’te 46 yaşındaki müstakbel dünürünün evini basarak tabancayla vurduğu belirtildi. İskeçe Hastanesine kaldırılan ve ameliyata alınan yaralının sabah saat 5’te hayatını kaybettiği öğrenildi.

“Bengalo” lakaplı kişinin olayın ardından paylaştığı Tik Tok’ta cinayeti itiraf ettiği görüldü. Paylaştığı videoda ailesine zarar verecek herkesi de öldürmekle tehdit eden söz konusu kişinin görüntülerde İskeçe Emniyet Müdürlüğüne giderek teslim olduğu da yer alıyor.

Bu arada, İskeçe’de yaşanan cinayet olayı ulusal gazete ve internet sayfalarında da yer aldı.

Öte yandan, öldürülen kişinin yakını olduğu söylenen “Yanboy” takma adlı kişi de Tik Tok’ta paylaştığı videoyla cinayeti işleyen “Bengalo”yu ve yakınlarını tehdit etti.

Bu arada cinayeti işlediğini itiraf eden şahıs ile iki oğlu ve damadı da polisler tarafından göz altına alındı.
Özellikle sosyal medyada “Bengalo” takma adını kullanan 37 yaşındaki şahsın birkaç hafta önce Drosero’da polis tarafından yapılan operasyonda evinde silah ve uyuşturucu bulunduğu, önce göz altına alındığı daha sonra ise serbest bırakıldığı kaydedildi.

Cinayetle ilgili soruşturmanın İskeçe emniyet müdürlüğü tarafından yürütüldüğü ifade edildi.

Haberler


Ramadan Duban için duygusal veda

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Ataman’a ‘geçmiş olsun’ telefonu

Özgür Ferhat ELGA Başkanı ile görüştü

Kadın Platformu üyelerinden Başkonsolos Ünal’a ziyaret

Selanik’te Kacır - Papayeorgiu görüşmesi  

Akçapar ve Frangoyannis bugün bir araya gelecek

Celal Bayar Azınlık Lisesinde kan bağışı kampanyasına yoğun ilgi

ABTTF’den Kosmidu’ya yanıt

Yunanistan istihdam oranında sondan ikinci sırada

Milletvekiline yumruk atan Floros kısıtlayıcı önlemle serbest

YDP düşüşte ancak birinciliği devam ediyor

BTTDD Bursa Şubesinden Yıldırım Belediyesine ziyaret