Anasayfa

23-03-2023
Gravanis: 'Gümülcine belediyesinin taşınmazları terk edilmiş durumda'
Gümülcine Belediyesi ana muhalefet listesi başkanı Antonis Gravanis, belediyeye ait taşınmazların üç yıldır atıl kaldığını belirterek yönetimi eleştirdi.
23 Mart 2023 Perşembe

Gümülcine Belediyesi ana muhalefet listesi başkanı Antonis Gravanis, belediyeye ait taşınmazların üç yıldır atıl kaldığını belirterek yönetimi eleştirdi.

Belediyeye ait taşınmazların terkedildiğini ve bunlardan yararlanılamadığını söyleyen Gravanis, bu durumdan belediye başkanının sorumlu olduğunu kaydetti.

Yüzme havuzunun kapalı olduğunu, küçük statların tamamına yakınının kapalı ve kullanılamaz halde olduğunu savunan Gravanis, tüm vatandaşların ortak malı olan taşınmazların büyük bir terk edilmişlik içinde olduğunu vurguladı.

Ana muhalefet başkanı, Dereköy'deki kampın 12 yıldır kapalı olduğunu belirterek, "Belediye Başkanı ve ekibinin beceriksizliği artık gizlenemez. Bunun bedelini hep birlikte ödüyoruz. Belediye yönetimi yaptığımız hiçbir öneriyi dikkate almıyor. Belediye Başkanı Dereköy'de çevre parkı oluşturma önerimizi hayata geçirerek, buradan arazi bağışı sağlayabilmek için gayret göstereceğine hiçbir şey yapmamayı tercih ediyor. Aynı zamanda Asteria sinemasının bulunduğu binayı kısmen yıkarak İmaret'i ortaya çıkarmak yerine, yıllarca burasını kendi kaderine terk ediyor." dedi.

Gravanis, Gümülcine Belediye Başkanı Garanis'in bölgesi için hiçbir talepte bulunmadığını da sözlerine ekledi.

Haberler


Işıklar köyündeki iftar programına yoğun katılım

DYPA’dan çalışanlara eğitim programı: 750 euroya kadar destek

YTB Başkanlığına Abdulhadi Turus asaleten atandı

GAT genel kurulu 29 Mart’ta

Gökçepınar’da Ramazan bereketi, soydaşlar iftar sofrasında buluştu

Bülent Kamiloğlu’ndan Spartakos tartışmasına ilişkin açıklama

DEB Partisi: ‘Spartakos’un talebi toplumsal barışa ve huzura yönelik saldırıdır’

Danışma Kurulu Spartakos’un taleplerine tepki gösterdi

Mucize Tiyatrosu “Hisseli Harikalar Kumpanyası” oyununu sahneleyecek

Yunanistan, Batı Trakya’dan Bulgaristan’a hava savunma desteği sağlayabilir

Dışişleri Bakanı Yerapetritis: “Suda Üssü tehdit altında değil”

Spartakos, Gümülcine Hastanesinde Türkçenin ve başörtüsünün yasaklanmasını istiyor!