Anasayfa

28-03-2023
Ketenlik Biyolojik Arıtma Tesisi için imzalar atıldı
Ketenlik Biyolojik Arıtma Tesisi için Mustafçova Belediye Başkanı Rıdvan Delihüseyin ile projeyi hayata geçirecek Aleksandros A.Ş arasında anlaşma imzalandı.
28 Mart 2023 Salı

Ketenlik Biyolojik Arıtma Tesisi için Mustafçova Belediye Başkanı Rıdvan Delihüseyin ile projeyi hayata geçirecek Aleksandros A.Ş arasında anlaşma imzalandı.

Anlaşmaya göre, şirket Ketenlik Biyolojik Arıtma Tesisi ve tesise giden yolun yapımını hayata geçirecek. Tesisin halk sağlığı açısından son derece önemli olduğu ve hayat kalitesini iyileştireceği ifade edildi.

3.867.462 euro bütçeye sahip olan arıtma tesisinin Avrupa Birliği programlarından finanse edildiği bildirildi. Ketenlik'teki projenin hayata geçirilmesiyle, Toplumsal Birlik ve Kalkınma Hareketi listesinin seçim öncesi vaadini yerine getirdiği kaydedildi.

Haberler


Hüseyin Zeybek, doğal afetlere karşı tarımsal yatırımlardaki gecikmeyi meclis gündemine taşıdı

Prof. Dr. Ömer Devecioğlu son yolculuğuna uğurlanıyor

Gümülcine Devlet Hastanesi’nin trafik bağlantısını iyileştirmek için çalışmalar başladı

2026 SEÇEK Yağlı Güreşleri ve Kültürel Etkinlikleri programı belli oldu

Prof. Dr. Ömer Devecioğlu’nu kaybettik

Yeni sıcak hava dalgası geliyor

Kalenderköy – Kardere yolundaki kanal asfaltlama çalışmaları yakından takip ediliyor

Kozlukebir Belediyesi 24 temizlik personeli alacak

Dr. Sadık Ahmet için İzmit’te anma töreni

Gençler, kitap değerlendirme etkinliğinde bir araya geldi

ENFIA yeni yıldan itibaren değişiyor

Yeni Demokrasi liderliğini koruyor, ELAS ikinci parti