Anasayfa

18-04-2016
BTTDD Soma Şubesi kadınları Urla, Alaçatı ve Çeşme'ye gezi düzenledi
Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği (BTTDD) Soma Şubesi Kadın Kolları 40 kişilik bir grup eşliğinde Urla, Alaçatı ve Çeşme'ye gezi düzenledi.
18 Nisan 2016 Pazartesi



Hali hazırdaki yönetim kurulu üyeleriyle, daha önceki yönetim kurulu üyelerinin de içinde bulunduğu programda Alaçatı'da düzenlenen Ot Festivali'ne katılarak ziyaret edildi.

Üyeler arası kaynaşmayı ve bundan sonra yapılacak olan faaliyetlere moral motivasyon olması için bu programı gerçekleştirdiklerini söyleyen BTTDD Soma Şubesi Kadın Kolları Başkanı Beyza Akbay, "Geçmiş dönemlerde Soma Şubemizin Kadın Kolları yönetimi hep aktif olmaya çalışmış ve bu konuda çok fazla faaliyette bulunmuştu. Bizler de kadın kollarının yeni yönetimi olarak her zamanki gibi BTTDD Soma Şubesinin yüz akı olmaya ve bu doğrultuda çalışmalar yapmaya devam edeceğiz. Programa katılan tüm üyelere teşekkür ediyorum" dedi.

Haberler


ABTTF Genel Kurula hazırlanıyor

PASOK’lu Mantzos: ‘Batı Trakya’da Türk azınlık yok’

‘İTB Gençlik Buluşmaları’nın nisan ayı konuğu Millet Gazetesi oldu

GTGB’den geleneksel Çocuk Şenliği

Türkiye Savunma Bakanlığı: ‘Tek yanlı girişimler kabul edilemez’

Tarkan Multaza’dan Danışma Kurulu Başkanı ve İTB’ye ziyaret

Türkiye Dışişleri Bakanlığından Yunanistan’ın ‘Deniz Mekansal Planlaması’na tepki

Gümülcine Müftülüğünün düzenlediği ‘Temel Dini Bilgi’ yarışması tamamlandı

Yunanistan ‘Deniz Mekansal Planlaması’nı açıkladı

Yassıköy Belediyesinden Bekirli’de çocuk şenliği

Danışma Kurulu üyeleri Antalya Diplomasi Forumu’nda temaslarda bulundu

Atina’da taksiciler 24 saatlik grevde