Anasayfa

04-04-2023
Hacıgene, Mustafçova belediyesinde itfaiye birimi eksikliğini gündeme getirdi
Doğu Makedonya Trakya Eyalet Meclis Üyesi ve Meclis Başkan Yardımcısı İrfan Hacıgene, Mustafçova belediyesinde itfaiye birimi eksikliğini gündeme getirdi.
4 Nisan 2023 Salı

Doğu Makedonya Trakya Eyalet Meclis Üyesi ve Meclis Başkan Yardımcısı İrfan Hacıgene, Mustafçova belediyesinde itfaiye birimi eksikliğini gündeme getirdi.

Hacıgene, 2 Nisan Pazar günü Şahin köyündeki bir iş yerinin yanması üzerine yayımladığı açıklamada, bölgede bir itfaiye biriminin eksikliğine dikkat çekti. İtfaiye ekibi gelene kadar Şahinli vatandaşların yangını kendi imkanlarıyla söndürdüğünü belirten Hacıgene, konuyu 15 yıldır gündemde tutmaya çalıştığını vurguladı.

Meydana gelen yangının bölgede ikamet eden insanların nasıl bir tehlike ile karşı karşıya olduğunu bir kez daha gözler önüne serdiğini kaydeden İrfan Hacıgene, "İskeçe'den gelen itfaiye aracı geç kalmadı. Ancak herkesin bildiği gibi İskeçe - Şahin arası mesafe özellikle de acil durumlarda çok uzun bir mesafe. Mustafçova belediyesi için bir itfaiye birimini hep birlikte talep etme zamanı geldi. Bu bölgenin insanları için sözüm ona ilgi gösteren herkesi iftaiye birimi talebimize destek verme çağrısında bulunuyorum. İnsanların güvenliği parti veya farklı renk meselesi değildir." ifadelerini kullandı.

Haberler


Dedeağaç’ta Uluslararası Fotoğraf Haftası etkinliği

Kış saati uygulaması 25 Ekim’de başlıyor

Gümülcine’de okullararası geri dönüşüm maratonu başlıyor

Maden sahasının kiralanması ve şirket bağışı tepki çekti

Batı Nil virüsü sonbaharda da etkisini sürdürüyor

Tarihi Beyazıt Camiinin açılışının kasım ayında yapılması bekleniyor

Kalkanca sakininden belediyeye çağrı: Çalışmalar ne zaman tamamlanacak?

GTGB Yeni Nesil Kolunun yeni yönetimi belirlendi

Doğu Makedonya - Trakya Eyaletinden Brüksel’de Avrupa Birliği girişimleri

ABTTF: Batı Trakya Türk Azınlığının sorunları görmezden geliniyor

Rodos’ta sel can aldı

Özgür Ferhat’tan mazot desteğinin artırılması talebi