Anasayfa

15-04-2023
Mera25 adaylığından çekildi!
Önümüzdeki genel seçimlerde Mera25 partisinden İskeçe milletvekili adayı olan Yüksel Molla adaylıktan çekildi.
15 Nisan 2023 Cumartesi

21 Mayıs'ta gerçekleşecek genel seçimlende Mera25 Partisi İskeçe milletvekili adayı Yüksel Molla adaylıktan çekildi.

Yüksel Molla, adaylıktan çekildiğini 15 Nisan Cumartesi günü sosyal medya hesabından yayımladığı açıklamayla duyurdu.

Kişisel ve ailevi sebeplerden dolayı milletvekili adaylığından çekildiğini açıklayan Yüksel Molla, "Makam, mevki ve koltuklar için değil, hepimizin iyiliği için her türlü mücadeleye devam edeceğim." ifadelerini kullandı.

Yüksel Molla paylaşımında şöyle dedi:

"Sevgili hemşehrilerim, kıymetli dostlar!

Özel ve ailevi sebeplerden dolayı 21 Mayıs'ta yapılacak milletvekili seçimlerinde MERA25 Partisinden milletvekili adaylığımı geri çektiğimi beyan ediyorum.

Şunu unutmayın. Tanıdığınız, sevdiğiniz Yüksel asla değişmeyecek. Bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da daima yanınızda olacağım. Makam, mevki ve koltuklar için değil, hepimizin iyiliği için her türlü mücadeleyi vermeye devam edeceğim.

Sesli ve yazılı yüzlerce mesajınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Allah hepinizden razı olsun."

Molla'nın istifasının ardından Mera25 Partisinin İskeçe'den azınlık milletvekili adayı kalmadı.

Haberler


Dedeağaç’ta Uluslararası Fotoğraf Haftası etkinliği

Kış saati uygulaması 25 Ekim’de başlıyor

Gümülcine’de okullararası geri dönüşüm maratonu başlıyor

Maden sahasının kiralanması ve şirket bağışı tepki çekti

Batı Nil virüsü sonbaharda da etkisini sürdürüyor

Tarihi Beyazıt Camiinin açılışının kasım ayında yapılması bekleniyor

Kalkanca sakininden belediyeye çağrı: Çalışmalar ne zaman tamamlanacak?

GTGB Yeni Nesil Kolunun yeni yönetimi belirlendi

Doğu Makedonya - Trakya Eyaletinden Brüksel’de Avrupa Birliği girişimleri

ABTTF: Batı Trakya Türk Azınlığının sorunları görmezden geliniyor

Rodos’ta sel can aldı

Özgür Ferhat’tan mazot desteğinin artırılması talebi