Anasayfa

21-04-2016
DEB Partisi Güney Meriç sakinleri ile biraraya geldi
Dostluk Eşitlik Barış (DEB) Partisi başlattığı halkımızla buluşma toplantılarına 19 Nisan Salı akşamı Güney Meriç Bölgesi ile devam etti.
21 Nisan 2016 Perşembe



Toplantıda ağırlıklı olarak bölgenin sorunları ele alınarak, ülkedeki ağır ekonomik koşulların bölgeyi nasıl etkilediği anlatıldı. DEB Partisi Genel Başkanı Mustafa Ali Çavuş, DEB Partisi'nin yaptığı çalışmaları, azınlığın içinde bulunduğu sıkıntıları ve bu sıkıntıların dünya kamuoyuna taşınması için yaptıkları gayretli çalışmaları Güney Meriç Bölgesi sakinleriyle paylaştı.

DEB Partisi MYK üyesi ve Batı Trakya Azınlığı Güney Meriç Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı Bekir Mustafaoğlu da bölge sakinleri adına kendilerine yapılan davetten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Genel Başkan'a teşekkür etti.

Güney Meriç Bölgesi sakinleri toplantı sonrası bölgenin simgesi olan bir zeytin fidanını Genel Merkez'e hediye ettiler. Bu anlamlı hediye daha sonra hep birlikte Genel Merkez'in bahçesine dikildi. Barışın sembolü zeytin fidanı dikilirken bölgemizde, ülkemizde ve tüm dünyada barışın her daim egemen olması temennilerinde ve DEB Partisi Genel Merkezi'nin zeytin ağacı kadar uzun ömürlü olması dileğinde bulunuldu.

Haberler


GTGB 10. Çocuk Şenliğine hazırlanıyor

ABTTF’den Strazburg’a çalışma ziyareti

AB’de göçmen sayısı 2025’te 64,2 milyona ulaştı

Egnatia Otoyolu’nda trafik düzenlemesi

Celal Bayar Azınlık Lisesi bir başarıya daha imza attı

MUSTAFA’YA SON VEDA

Emekli öğretmen Mehmet Emin Latif son yolculuğuna uğurlandı

Gündem’in acı günü

ADF’de Batı Trakya Türk Azınlığının sorunları gündeme taşındı

Bulgaristan’da ilk sonuçlar: Radev tek başına hükümet kurabilir

Danışma Kurulu Witten derneği saldırısını kınadı

Yeni Tarım ve Kalkınma Bakan Yardımcısı belli oldu