Anasayfa

25-04-2016
Levent Sadık Ahmet'ten DEB Partisi ziyareti
Dostluk Eşitlik Barış (DEB) Partisi kurucusu ve ilk başkanı rahmetli Dr. Sadık Ahmet'in oğlu iş adamı Levent Sadık Ahmet, 22 Nisan Cuma günü DEB Partisi Genel Merkezi'ni ziyaret etti.
25 Nisan 2016 Pazartesi

Ziyarette DEB Partisi Genel Başkan Mustafa Ali Çavuş ile görüşen Levent Sadık Ahmet, partinin almış olduğu kongre kararının hem parti hem de Batı Trakya halkı adına hayırlara vesile olması dileklerinde bulundu. Sadık Ahmet bugüne kadar aile olarak partiye verdikleri desteğin artarak devam edeceğini söyledi.

DEB Partisi Genel Başkan Mustafa Ali Çavuş da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Levent Sadık Ahmet'in şahsında Sadık Ahmet ailesine verdikleri destekten dolayı teşekkür etti. Ayrıca Ali Çavuş, DEB Partisi Genel Merkezi'nden Dr. Sadık Ahmet'in kaza yaptığı aracın çalınmasının üzerinde 137 gün geçtiğini ve bu hususta bugüne kadar resmi makamlardan kendilerine bir açıklamanın yapılmadığını söyledi.

Haberler


Danışma Kurulu Başkanı Mustafa Trampa’dan Mevlid Kandili mesajı

Müftü İbrahim Şerif’ten Mevlid Kandili mesajı

Kozlukebir Belediyesinde görev değişikliği

Atina’da, Küresel Sumud Filosu’na destek konseri

DEB Partisi: “Eğitim temel bir haktır, bunu yok sayamazsınız”

Azalan nüfus, artan baskı: Batı Trakya’da Türk okulların kapatılması ne ifade ediyor?

Sağlık çalışanları İsrail’in hastane saldırısını protesto etti

Atina’da 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlaması

Türkiye’nin Türk azınlığın maruz kaldığı haksızlıkları BM’ye taşıması Yunanistan’ı rahatsız etti

Beşiktaş’ta ikinci Sergen Yalçın dönemi

Beşiktaş’ta Ole Gunnar Solskjaer dönemi 223 gün sürdü

Türkiye’deki YÖS sınavı başvuru süresinin uzatıldığı bildirildi