Anasayfa


22-05-2023
Bakan Akar, Kayserispor’un Yunan stoperine sürpriz yaptı
Türkiye Milli Savunma Bakanı Akar, Kayserispor ziyareti sırasında takımın Yunanlı oyuncusu Kolovetsios’u, cep telefonundan aradığı Yunanistan Savunma Bakanı Panayiotopoulos ile görüştürdü.
22 Mayıs 2023 Pazartesi

Türkiye Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Kayserispor ziyareti sırasında takımın Yunanlı oyuncusu Kolovetsios’u, cep telefonundan aradığı Yunanistan Savunma Bakanı Panayiotopoulos ile görüştürdü.

Akar, cumartesi günü Türkiye Süper Lig ekiplerinden Yukatel Kayserispor’u ziyaret etti.

Spor Toto Süper Lig’in 35’inci haftasında konuk ettiği Corendon Alanyaspor maçı öncesinde tesislere giden Akar’ı Kulüp Başkanı Ali Çamlı, Teknik Direktör Çağdaş Atan ve futbolcular karşıladı.

Oyunculara başarı dileklerini ileten Akar, takımın kaptanı Yunan stoper Dimitrios Kolovetsios’a ise bir sürpriz yaptı. Savunma Bakanı Nikolaos Panayiotopoulos’u cep telefonundan arayan Akar, Yunan futbolcu ile Bakan Panayiotopoulos’u görüştürdü.

Akar’ın görüşme sırasında Kayserispor’un ligdeki başarılarını ifade ederek, Avrupa’da da aynı başarıları sergileyeceğine yönelik inancını belirtmesi üzerine Panayiotopoulos da Kayserispor’a başarı dileklerini iletti.

Yunan futbolcu Kolovetsios’un görüşmeden dolayı teşekkür ettiği Bakan Akar, "Sporcular bir anlamda barış elçileridir. Siyaset dışında birebir konuşarak görüşerek ilişkileri gayet güzel hale getiriyor, yumuşatıyorlar. Bu manada futbolcu arkadaşlarımızı tebrik ediyoruz. Birliğimizi, beraberliğimizi, ilişkilerimizi desteklemek bakımından fırsatlar veriyorlar." diye konuştu.

Haberler


Ramadan Duban için duygusal veda

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Ataman’a ‘geçmiş olsun’ telefonu

Özgür Ferhat ELGA Başkanı ile görüştü

Kadın Platformu üyelerinden Başkonsolos Ünal’a ziyaret

Selanik’te Kacır - Papayeorgiu görüşmesi  

Akçapar ve Frangoyannis bugün bir araya gelecek

Celal Bayar Azınlık Lisesinde kan bağışı kampanyasına yoğun ilgi

ABTTF’den Kosmidu’ya yanıt

Yunanistan istihdam oranında sondan ikinci sırada

Milletvekiline yumruk atan Floros kısıtlayıcı önlemle serbest

YDP düşüşte ancak birinciliği devam ediyor

BTTDD Bursa Şubesinden Yıldırım Belediyesine ziyaret