Anasayfa

23-05-2023
Abdullah Eren: 'Rumeli'nin emanetine sahip çıkmaya devam edeceğiz'
Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar (YTB) Başkanı Abdullah Eren, Rumeli'nin emanetine sahip çıkmaya devam edeceklerini belirtti.
23 Mayıs 2023 Salı

Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar (YTB) Başkanı Abdullah Eren, Rumeli'nin emanetine sahip çıkmaya devam edeceklerini belirtti. YTB Başkanı Eren, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Büyük Rumeli Buluşması'nda soydaşlarla bir araya gelerek hasret gidermesini sosyal medya hesabından değerlendirdi. Abdullah Eren paylaşımında, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Evlad-ı Fatihan'da yaşayan Müslüman Türk soydaşlar tarafından çok sevildiğini belirtti.

Abdullah Eren, "Evlad-ı Fatihan Cumhurbaşkanımızı hep çok sevdi. Mağdur, mahzun, mağrur Rumeli evlatlarının mirasına en güçlü şekilde sahip çıkan liderimizin talimatıyla Balkanlarda onlarca proje gerçekleştirdik; binlerce öğrenci burslandırdık. Rumeli'nin emanetine sahip çıkmaya devam edeceğiz." ifadelerine yer verdi.

Haberler


“Müftü” mü, atanmış memur mu?

Elektrik borçlarına yeni düzenleme: Kesinti öncesi 10 gün süre verilecek

Kültür Bakanı Mendoni İmaret’in halka açılacağını duyurdu

Selanik-Milano seferine bomba ihbarı

Kozlukebir Belediyesi’nden kantar kurulması için Tütün Üreticileri Kooperatifine arazi tahsisi

İskeçe’de “Ergenlik: Çatışmadan İletişime” söyleşisi düzenlendi

Fenerbahçe’de teknik direktörlük görevine Emre Belözoğlu getirildi

Gümülcine Müftülüğünden sahte video uyarısı: Hukuki süreç başlatıldı

Pamuk üreticisi artan maliyetler ve düşük fiyatlar arasında sıkıştı

F-16 savaş uçakları 5 Kasım’da Gümülcine semalarında olacak

ABD’nin ilk Müslüman senatörü Abdul el-Sayed zaferini ilan etti

İTB 100. yıl hazırlıklarını eski başkanlarla değerlendirdi