Anasayfa

26-04-2016
Gümülcine ova bölgesi sakinlerinden DEB Partisi'ne ziyaret
Gümülcine Ova Bölgesi sakinlerinden bir grup, 25 Nisan Pazartesi akşamı Dostluk Eşitlik Barış (DEB) Partisi Genel Merkezi'ni ziyaret etti.
26 Nisan 2016 Salı



Ülkede mevcut ekonomik sorunların bölgemize etkilerinin ele alındığı toplantıda, Genel Başkan Mustafa Ali Çavuş, DEB Partisi'nin son beş yıllık süreçte yaptığı çalışmaları ve azınlığın yıllardır bir türlü çözüme kavuşturulamayan kronikleşmiş sorunlarını dünya kamuoyuna duyurmak için gösterdiği gayretleri anlattı.

Halkın desteği ile bu çalışmaları yürüttüklerini ve bu destek devam ettiği sürece DEB Partisi'nin de büyüyeceğini ve çalışmaların artarak devam edeceğini belirten Ali Çavuş, başlattıkları imza kampanyası ile her bireye uğradığı haksızlıklara demokratik yolla itiraz etme ve hak arama imkanı yarattıklarını, bunun iyi şekilde değerlendirilmesi gerektiğinin altını çizdi.

Haberler


GTGB 10. Çocuk Şenliğine hazırlanıyor

ABTTF’den Strazburg’a çalışma ziyareti

AB’de göçmen sayısı 2025’te 64,2 milyona ulaştı

Egnatia Otoyolu’nda trafik düzenlemesi

Celal Bayar Azınlık Lisesi bir başarıya daha imza attı

MUSTAFA’YA SON VEDA

Emekli öğretmen Mehmet Emin Latif son yolculuğuna uğurlandı

Gündem’in acı günü

ADF’de Batı Trakya Türk Azınlığının sorunları gündeme taşındı

Bulgaristan’da ilk sonuçlar: Radev tek başına hükümet kurabilir

Danışma Kurulu Witten derneği saldırısını kınadı

Yeni Tarım ve Kalkınma Bakan Yardımcısı belli oldu