Anasayfa

26-05-2023
Hasan Mandracı Metios'dan aday
Hasan Mandracı, Hristos Metios'un listesinden aday olacak.
26 Mayıs 2023 Cuma

Yassıköy Belediyesi Meclis Üyesi Hasan Mandracı, Ekim ayında yapılacak yerel seçimlerde Eyalet Başkanı Hristos Metios'un listesinden eyalet meclis üye adayı olacağını açıkladı.

Hasan Mandracı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Bugün 2023 yılında yapılacak olan Eyalet Başkanlığı seçimlerinde, Eyalet Başkanı Hristos Metios liderliğindeki 'Yeni Bölgesel Yeniden Doğuş' listesinden adaylığımı duyurmak istiyorum.

Üç dönemdir Yassıköy Belediyesi sakinlerinin oylarıyla Belediye Meclis Üyesi olarak seçilmekteyim. 2012-2019 yılları arasında Yassıköy Belediye Başkan Yardımcılığı görevini, 2015-2019 yılları arasında Okul Öncesi Eğitim ve Sosyal Dayanışma Merkezi Başkanlığı görevini, ekonomi komisyonu üyeliği ile İlk ve Orta dereceli okullar komisyonu üyeliği görevlerini üstlendim.

Belediye yönetiminde kazandığım tecrübeyle, en büyük hedefim, Eyalet Başkanlığının tüm gücünü harekete geçirerek yaşadığımız bölgeye sosyal ve ekonomik katkıda bulunmak, kalkınma projeleri geliştirerek gençlere iş olanakları sunmak ve geleceklerini doğdukları topraklarda planlamalarını sağlamak.

Sizleri; daha iyi yarınlar için mücadeleme ortak olmaya ve oylarınızla destek olmaya davet ediyorum. Çok teşekkür ederim."

Haberler


Türk - Yunan eczacı odaları arasında ‘Kardeş Oda’ protokolü

Türkiye - Yunanistan arasında turizm protokolü imzalandı

Gümülcine ve İskeçe Müftüleri İpsala’daki Kur’an kursu açılışına katıldı

Tütün ve alkol satışında kimlik zorunluluğu getirildi

Sıçanlık Çayı’na sel geçidi yapılıyor

Atina yakınlarında yangın: Bazı yerleşim bölgeleri tahliye edildi

Şehit diplomat Ömer Haluk Sipahioğlu Atina’da anıldı

Halkidiki’deki orman yangınıyla ilgili bir kişi gözaltında

Mucize Tiyatrosu Kayseri’de ayakta alkışlandı

Kavurucu sıcaklar geliyor!

“AB Adalet Puan Tablosuna göre Yunanistan yargı süresinin uzunluğunda son sırada!”

Liverpool’un yıldız futbolcusu Diogo Jota trafik kazasında hayatını kaybetti