Anasayfa

29-05-2023
'Fener'deki durum utanç verici'
Muhalefet listesi Fener'deki durumla ilgili belediye başkanını ve yönetimi eleştirdi.
29 Mayıs 2023 Pazartesi



Gümülcine Belediyesi ana muhalefet listesi başkanı Andonis Gravanis, sahil şeridinden yer alan Fener bölgesinin belediye yönetimi tarafından terk edildiğini belirtti.

Gravanis yayımladığı yazılı açıklamada, Belediye Başkanı Yannis Garanis yönetimini beceriksizlik ve ilgisizlikle suçladı. Gravanis, Fener bölgesindeki son durumun bunu doğruladığını ifade etti.

"Gümülcine Belediyesi, Trakya ve Yunanistan için bir mücevher olması gereken bölgenin" son halinin dramatik olduğu belirtilen açıklamada, Fener'in belediye yetkilileri tarafından tamamen terk edildiği kaydedildi.

"Bu utanç verici durumun tüm sorumluluğu Belediye Başkanı Yannis Garanis ile birlikte temizlikten sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Levent İsmail ve Turizmden Sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Petros Zografu'ya aittir." denilen açıklamada, yaz turizminin başladığı bu dönemde bölgedeki görüntülerin kabul edilemez olduğu belirtildi.

Haberler


Yahyabeyli köyü’nde dere yatakları temizleniyor

BTTÖB başkanından eğitim yılı sonu mesajı

Kızılağaç köyüne süt üreticileri için üç fazlı elektrik

‘İskeçe Vergi Dairesi kapatılmamalı’

Selanik’te bebeği gece boyunca balkonda bırakan ebeveynler gözaltına alındı

İskeçe Azınlık Ortaokulu – Lisesi öğrencilerine yaz tatilinde spor ve kültür etkinlikleri

AOX Baharidis’le yollarını ayırdı

Koyunköy ve Para Mahallesi’ndeki hatim etkinikliklerine yoğun katılım

“Hükümetin beceriksizliğinin bedelini bölge halkı ödüyor”

Yorgos Çipras SİRİZA’dan istifa etti

İTB’nin ‘Geleneksel Kültür Sanat Şenliği’ yoğun katlımla gerçekleşti

Geleneksel Kır Koşusu 35 yaşında