Anasayfa

29-05-2023
'Fener'deki durum utanç verici'
Muhalefet listesi Fener'deki durumla ilgili belediye başkanını ve yönetimi eleştirdi.
29 Mayıs 2023 Pazartesi



Gümülcine Belediyesi ana muhalefet listesi başkanı Andonis Gravanis, sahil şeridinden yer alan Fener bölgesinin belediye yönetimi tarafından terk edildiğini belirtti.

Gravanis yayımladığı yazılı açıklamada, Belediye Başkanı Yannis Garanis yönetimini beceriksizlik ve ilgisizlikle suçladı. Gravanis, Fener bölgesindeki son durumun bunu doğruladığını ifade etti.

"Gümülcine Belediyesi, Trakya ve Yunanistan için bir mücevher olması gereken bölgenin" son halinin dramatik olduğu belirtilen açıklamada, Fener'in belediye yetkilileri tarafından tamamen terk edildiği kaydedildi.

"Bu utanç verici durumun tüm sorumluluğu Belediye Başkanı Yannis Garanis ile birlikte temizlikten sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Levent İsmail ve Turizmden Sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Petros Zografu'ya aittir." denilen açıklamada, yaz turizminin başladığı bu dönemde bölgedeki görüntülerin kabul edilemez olduğu belirtildi.

Haberler


Rodop ilinde soğuk rekoru: Termometre -13,4 dereceyi gösterdi

İskeçe Müftülüğünün “Evliliğe İlk Adım” projesi devam ediyor

Hüseyin Zeybek’ten dört bakanlığa soru önergesi

İsrail Savunma Bakanı Katz Yunanistan’a geliyor

Trump’tan “Nobel” mektubu

Demircik köyünde yol tepkisi

Demircik – Bulgaristan yolu yarın trafiğe açılıyor

Batı Trakya Türk Kadın Platformundan yoğun katılımlı “Kadınlar Gecesi”

Hastanelerde grip yoğunluğu

Avukat Orhan Mehmetoğlu’nu kaybettik

Seçek Derneğinin 2026 mali kongresi yapıldı

Miçotakis: Erdoğan ile görüşme şubat ayının ilk günlerinde olabilir