Anasayfa

31-05-2023
Göçmen kaçakçılığına karışan polisler açığa alındı
Meriç (Evros) ilinde gerçekleştirilen operasyon sonucunda 29 Mayıs Pazartesi günü göz altına alınan beş polis memuru teşkilattaki görevlerinden uzaklaştırıldı.
31 Mayıs 2023 Çarşamba

Meriç (Evros) ilinde gerçekleştirilen operasyon sonucunda 29 Mayıs Pazartesi günü göz altına alınan beş polis memuru teşkilattaki görevlerinden uzaklaştırıldı.

Yunan Polis Teşkilatı, yasa dışı göçmenlerin ülkeye girişine yardımcı oldukları iddiasıyla tutuklanan beş polisin açığa alınmasına karar verdi.

Beş polis memuru hakkında ülkeye kontrolsüz göçmenlerin girişlerini kolaylaştırmak, organize suç örgütü kurmak ve yönetmek, rüşvet almak ve görevi kötüye kullanmak suçlamalarıyla dava açıldı.

Suç örgütünün lideri olduğu belirtilen bir polis memurunun ise Türkiye'den dört kişi ile irtibatlı olarak göçmenlerin geçişini kolaylaştırmak için öncülük ettiği kaydedildi.

Haberler


Rodop ilinde soğuk rekoru: Termometre -13,4 dereceyi gösterdi

İskeçe Müftülüğünün “Evliliğe İlk Adım” projesi devam ediyor

Hüseyin Zeybek’ten dört bakanlığa soru önergesi

İsrail Savunma Bakanı Katz Yunanistan’a geliyor

Trump’tan “Nobel” mektubu

Demircik köyünde yol tepkisi

Demircik – Bulgaristan yolu yarın trafiğe açılıyor

Batı Trakya Türk Kadın Platformundan yoğun katılımlı “Kadınlar Gecesi”

Hastanelerde grip yoğunluğu

Avukat Orhan Mehmetoğlu’nu kaybettik

Seçek Derneğinin 2026 mali kongresi yapıldı

Miçotakis: Erdoğan ile görüşme şubat ayının ilk günlerinde olabilir