Anasayfa

27-04-2016
İskeçe Öğretmenler Derneği'nden Şahin ilkokulu öğretmenine destek açıklaması...
İskeçe Öğretmenler Derneği, sosyal medyadaki yorumları nedeniyle tepkilere neden olan Şahin Türk Azınlık İlkokulu öğretmeni Dafni Stavraki'nin ifade özgürlüğünü kullanarak yorum yaptığını savunarak, öğretmene destek verdi.
27 Nisan 2016 Çarşamba

Başkanlığını Dimitris Dumos’un yaptığı öğretmenler derneği tarafından yapılan yazılı açıklamada, derneğin üyesi olan Şahin ilkokulu öğretmeninin sosyal medyada yaptığı yorumlar nedeniyle hedef gösterildiği iddia edildi.

Vatandaş veya öğretmen olarak herkesin, demokratik bir ülkede kitle iletişim araçlarında ve sosyal medyada her türlü düşünce ve görüşü dile getirme ve savunma hakkına sahip olduğu dile getirilen açıklamada, Şahin'de görevli öğretmenin tamamen idari bir konuyla ilgili yorumu nedeniyle İskeçe milletvekili ve okul aile birliği başkanı tarafından hedef gösterildiği öne sürüldü. Sözkonusu öğretmenin dolaylı yönden görev yaptığı okuldan uzaklaştırılmasının istendiği iddia edildi.

İskeçe Öğretmenler Derneği'nin açıklamasında öğrencilerin çıkarlarının herşeyin üzerinde olduğu belirtilerek, okulların idari yapısı, yönetimi ve denetimi konularında dışarıdan hiçbir unsurun yetki sahibi olmadığı kaydedildi.

Haberler


Macron’dan Yunanistan’a destek vaadi

Borçlara 72 taksit geri geliyor

İTB genel kurulu yarın

AB Konseyi Başkanı Costa: Avrupa enerji bağımsızlığını sağlamalı

Eyaletten kuduz aşısı açıklaması

Topsidis, Doğu Makedonya - Trakya’daki ticaret temsilcileriyle görüştü

İskeçe Azınlık Ortaokulu ve Lisesinde genel kurul heyecanı

Yassıköy Belediyesinden çocuklara özel şenlik

Gümülcine’de ’Gelenekten Geleceğe’ paneli ve 23 Nisan resepsiyonu

ABTTF Bakanı Habipoğlu: “Yunanistan azınlık haklarına saygı duymuyor”

İskeçe Türk Birliği futbol takımı Kocaelispor U19 ile karşılaştı

Zeybek, İskeçe Eski Şehir’deki sorunları meclis gündemine taşıdı