Anasayfa

27-04-2016
Altın Şafak Partisi Gökçepınar köyünde!...
Altın Şafak Partisi heyetinin şu an itibarıyla (27 Nisan 2016 Çarşamba saat 20:55) İskeçe'nin Gökçepınar köyünde düzenlenen bir etkinliğe katıldığı bildirildi.
27 Nisan 2016 Çarşamba



Yunanistan’da Irkçı ve Nazi yanlısı olarak nitelendirilen Altın Şafak Partisi milletvekillerinden İoannis Lagos önderliğindeki parti heyeti İskeçe'nin Balkan Kolu köylerinden Gökçepınar'a gitti. Partinin köye ziyareti öncesinde yoğun güvenlik önlemleri alındığı kaydedildi.

Parti'nin resmi sitesinden yapılan açıklamada; "Altın Şafak Partisi'nin tarihi bir olaya imza atarak Yunan Pomaklarına destek amacıyla köye ziyaret düzenlediği" belirtildi.

GÖKÇEPINAR KÖYÜNDE "YUNAN POMAKLARI TÜRK PROPAGANDASINA HAYIR DİYOR" ETKİNLİÄžİ

27 Nisan Çarşamba akşamı Gökçepınar köyünde düzenlenen "Yunan Pomakları Türk propagandasına HAYIR diyor" başlıklı etkinliğin tüm engellemelere rağmen gerçekleştirildiği ve "Köydeki Yunan Pomakların, Altın Şafak Partisi'ne destek verdiği" öne sürüldü.

Bu arada Gökçepınar köyünden edinilen bilgilere göre; Altın Şafak Partisi heyetinin köy ziyareti öncesi polisin yoğun güvenlik önlemleri aldığı ve köye giriş çıkış yapmak isteyenlere kimlik kontrolu yapıldığı ifade edildi.

Altın Şafak Partisi İoannis Lagos geçtiğimiz günlerde mecliste yaptığı konuşmada partinin 7 Mayıs tarihinde Gökçepınar’a gideceği ve burada bir etkinliğe katılacağını duyurmuştu. Ancak bu ziyaret erkene alındı.

Haberler


Hacıgene’den Koroner Ünite konusunda hastane yönetimine soru

KKE Rodop Bölge Komitesi: Çiftçilere yönelik kovuşturmalar geri çekilsin

Bulatköy’de 24. Kiraz Festivali başlıyor

BTAYTD yönetiminden Gümülcine Belediye Başkanına ziyaret

Interview anketi: Yeni Demokrasi liderliğini koruyor, Çipras ve PASOK ikinci sıra için yarışıyor

Batı Trakya Fenerbahçeliler Derneğinin istinaftan başvurusu red edildi

DEB Partisi EFA genel kuruluna katıldı

Süpermarket fiyatlarını anlık karşılaştıracak “posokanei” uygulaması geliyor

Kırköy kadınları Karasu Nehri’nde “Aile Okumaları” programında buluştu

Topsidis, Kırcaali Valisi Nikolov ile görüştü

Kabine değişikliği: Ulaştırma Bakanlığına Koçiras, Marinakis görevinde kalıyor

Milletvekili Baran’dan hükümete ’Genç Göçü’ uyarısı