Anasayfa

27-04-2016
Altın Şafak Partisi Gökçepınar köyünde!...
Altın Şafak Partisi heyetinin şu an itibarıyla (27 Nisan 2016 Çarşamba saat 20:55) İskeçe'nin Gökçepınar köyünde düzenlenen bir etkinliğe katıldığı bildirildi.
27 Nisan 2016 Çarşamba



Yunanistan’da Irkçı ve Nazi yanlısı olarak nitelendirilen Altın Şafak Partisi milletvekillerinden İoannis Lagos önderliğindeki parti heyeti İskeçe'nin Balkan Kolu köylerinden Gökçepınar'a gitti. Partinin köye ziyareti öncesinde yoğun güvenlik önlemleri alındığı kaydedildi.

Parti'nin resmi sitesinden yapılan açıklamada; "Altın Şafak Partisi'nin tarihi bir olaya imza atarak Yunan Pomaklarına destek amacıyla köye ziyaret düzenlediği" belirtildi.

GÖKÇEPINAR KÖYÜNDE "YUNAN POMAKLARI TÜRK PROPAGANDASINA HAYIR DİYOR" ETKİNLİÄžİ

27 Nisan Çarşamba akşamı Gökçepınar köyünde düzenlenen "Yunan Pomakları Türk propagandasına HAYIR diyor" başlıklı etkinliğin tüm engellemelere rağmen gerçekleştirildiği ve "Köydeki Yunan Pomakların, Altın Şafak Partisi'ne destek verdiği" öne sürüldü.

Bu arada Gökçepınar köyünden edinilen bilgilere göre; Altın Şafak Partisi heyetinin köy ziyareti öncesi polisin yoğun güvenlik önlemleri aldığı ve köye giriş çıkış yapmak isteyenlere kimlik kontrolu yapıldığı ifade edildi.

Altın Şafak Partisi İoannis Lagos geçtiğimiz günlerde mecliste yaptığı konuşmada partinin 7 Mayıs tarihinde Gökçepınar’a gideceği ve burada bir etkinliğe katılacağını duyurmuştu. Ancak bu ziyaret erkene alındı.

Haberler


Yunanistan’dan Türk azınlık dernekleriyle ilgili AİHM kararlarını uygulaması istendi

DEB Partisi, EFA yönetim toplantısına katıldı

Gümülcine Celal Bayar Azınlık Ortaokuluna kayıtlar devam ediyor

İsrail, İran’da stratejik noktaları vurdu

Başakşehir’li Ahmed Touba Panathinaikos’ta

Türk-Yunan dışişleri bakan yardımcıları bir araya geldi

Batı Trakya Fenerbahçeliler Derneği genel kurula hazırlanıyor

Ukrayna, Odesa’da Güneydoğu Avrupa liderlerini ağırladı

Tatil ve kırtasiye yardımları için başvurular başladı

Trafik cezaları artırıldı: İhlallere ağır yaptırımlar!

İskeçe Azınlık Ortaokuluna kayıtlar için özel video hazırlandı

ABTTF: ‘Çocuklarımızın azınlık ortaokullarında okuması hayati öneme sahiptir’