Anasayfa

13-06-2023
İki kardeş okul, satranç turnuvasında buluştu
Gümülcine İdadiye Azınlık İlkokulunda bir ilke imza atıldı.
13 Haziran 2023 Salı



Gümülcine İdadiye Türk Azınlık İlkokulu ile İskeçe Merkez Türk Azınlık İlkokulu arasında 10 Haziran Cumartesi günü "Kardeş Okullar Birinci Satranç Turnuvası" düzenlendi. Turnuvanın organizasyonunu iki okulun Okul Aile Birlikleri üstlendi.

İdadiye Azınlık İlkokulu Okul Aile Birliği Başkanı Refiye Bekir, turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek, "Arkadaşlarımızla böyle bir ortamda buluşmak, kaynaşabilmek, satrançın yarattığı beyin fırtınasını görebilmek çok anlamlıydı." dedi.

Okul Aile Birliği üyeleri, veliler ve çocuklar turnuvada buluşmanın keyfini yaşadı.

İlginin yüksek olduğu turnuvada dereceye giren öğrencilere madalya ve hediyelerini Okul Aile Birliği ve Encümen Heyeti yöneticileri Senem Ahu Topuz, Hüseyin Baltacı, Refiye Bekir, Özlem Otuzbir, Hamdi Hamaç, Adnan Peçenek ve satranç eğitmeni Mehmet Gülistan verdi.

Haberler


Hacı Bektaş Veli anma etkinliğine Batı Trakya’dan da temsilciler katıldı

İskeçe’deki camilerde yağmur duası yapıldı

Geleneksel Şahin Kermesi yoğun katılımla başladı

Avrupa orman yangınlarıyla boğuşuyor

İskeçe’de Cuma namazı sonrası yağmur duası yapılacak

ABD Dışişleri Bakanlığı’nın 2024 Yunanistan İnsan Hakları Raporu yayımlandı

15 Ağustos için çok yüksek yangın riski uyarısı

Dört bölgede 100 bin dönümden fazla arazi yandı!

Filistin destekçileri, Pire Limanı’nda İsraillileri taşıyan gemiyi protesto etti

Yangın mağdurlarına acil yardım paketi

Hayvan besicilerinin protestosu iptal edildi

Yassıköy Belediyesi’nden geleneksel tatlı yarışması