Anasayfa

16-06-2023
İrfan Hacıgene cami saldırısını kınadı
Doğu Makedonya - Trakya Eyaleti Meclis Üyesi İrfan Hacıgene Ilıca'daki camiye yapılan saldırıyı kınadı.
16 Haziran 2023 Cuma

Doğu Makedonya - Trakya Eyaleti Meclis Üyesi İrfan Hacıgene Ilıca'daki camiye yapılan saldırıyı kınadı.

İrfan Hacıgene açıklamasında, "Dini mekânların ve dini temsil eden sembollerin aşağılanması ve hor görülmesi asla ve asla kabul edilemez." ifadelerine yer verdi.

Hacıgene'nin açıklaması şöyle: "Dini mekânların ve dini temsil eden sembollerin aşağılanması ve hor görülmesi asla ve asla kabul edilemez. Bu tür davranışlar açık ve net bir şekilde her zaman kınanmaktadır.

Trakya'da herkesin barış ve uyum içinde bir arada yaşamasını sağladık ve her iki toplum da birbirinin dinine saygı duyuyor. Bunu da hep birlikte, karşılıklı çaba ve karşılıklı anlayışla başardık.

Bu nedenle, uygunsuz eylemlerle iki dinin ahenkli bir arada yaşama ortamını kışkırtmaya çalışanları izole etmeliyiz.

Ilıca köyü camiine yapılan saygısızlığı kınıyor ve yetkili Yunan makamlarının faili veya failleri tespit edip uygun cezayı vereceklerine inanıyorum."

Haberler


Gümülcine’de Doğal Gaz Sıkıştırma İstasyonu açıldı

Prof. Dr. Lekkas depremi değerlendirdi

İskeçe’de deprem!

Zohran Mamdani, New York’un ilk Müslüman belediye başkanı oldu

Trump’ın eski danışmanı Atina Büyükelçisi olarak göreve başladı

ELTA Genel Müdürü Gregoris Sklikas’tan istifa: “Plan uygulanmazsa maaşlar tehlikeye girebilir”

Kırköy Ova Kadınlar Kolundan Kuzey Makedonya’ya kültür gezisi

Yunanistan’da her 4 kişiden biri yoksulluk riski altında

Isınma yardımı başvuruları başlıyor

Zeybek, tarım desteği krizini meclise taşıdı

Gümülcine’de evcil hayvan denetimleri başlıyor

Gümülcine semalarında F-16 uçuşu