Anasayfa

16-06-2023
İrfan Hacıgene cami saldırısını kınadı
Doğu Makedonya - Trakya Eyaleti Meclis Üyesi İrfan Hacıgene Ilıca'daki camiye yapılan saldırıyı kınadı.
16 Haziran 2023 Cuma

Doğu Makedonya - Trakya Eyaleti Meclis Üyesi İrfan Hacıgene Ilıca'daki camiye yapılan saldırıyı kınadı.

İrfan Hacıgene açıklamasında, "Dini mekânların ve dini temsil eden sembollerin aşağılanması ve hor görülmesi asla ve asla kabul edilemez." ifadelerine yer verdi.

Hacıgene'nin açıklaması şöyle: "Dini mekânların ve dini temsil eden sembollerin aşağılanması ve hor görülmesi asla ve asla kabul edilemez. Bu tür davranışlar açık ve net bir şekilde her zaman kınanmaktadır.

Trakya'da herkesin barış ve uyum içinde bir arada yaşamasını sağladık ve her iki toplum da birbirinin dinine saygı duyuyor. Bunu da hep birlikte, karşılıklı çaba ve karşılıklı anlayışla başardık.

Bu nedenle, uygunsuz eylemlerle iki dinin ahenkli bir arada yaşama ortamını kışkırtmaya çalışanları izole etmeliyiz.

Ilıca köyü camiine yapılan saygısızlığı kınıyor ve yetkili Yunan makamlarının faili veya failleri tespit edip uygun cezayı vereceklerine inanıyorum."

Haberler


Hüseyin Zeybek’ten dört bakanlığa soru önergesi

İsrail Savunma Bakanı Katz Yunanistan’a geliyor

Trump’tan “Nobel” mektubu

Demircik köyünde yol tepkisi

Demircik – Bulgaristan yolu yarın trafiğe açılıyor

Batı Trakya Türk Kadın Platformundan yoğun katılımlı “Kadınlar Gecesi”

Hastanelerde grip yoğunluğu

Avukat Orhan Mehmetoğlu’nu kaybettik

Seçek Derneğinin 2026 mali kongresi yapıldı

Miçotakis: Erdoğan ile görüşme şubat ayının ilk günlerinde olabilir

İskeçe Azınlık Ortaokulu – Lisesi Öğrencileri için Edirne’ye kültür gezisi

Türkiye’nin Yunanistan’a ihracatı 3 milyar doları aştı