Anasayfa

29-04-2016
Gümülcine Devlet Hastanesi'ne 14 personel alınacak
Gümülcine Devlet Hastanesi'ne 14 yeni personelin alınacağı açıklandı. Personel alım sürecinin iki ay içerisinde tamamlanması bekleniyor.
29 Nisan 2016 Cuma

Hastane Müdürü Kostas Mavromatidis'ten edinilen bilgilere göre, 14 personelden, bir nefroloji uzmanı, iki ortopedist, bir kulak-boğaz-burun uzmanı ve bir üroloğun bakım uzmanı olmak üzere 5 doktorun istihdam edileceği kaydedildi. Diğer 9 kişilik kadronun ise hemşire ve idari personele ayrılacağı ifade edildi.

Geçtiğimiz Mart ayında alınan ve Sağlık Bakanı Andreas Ksanthos'un imzasını taşıyan karara göre Yunanistan çapındaki hastanelere sözleşmeli olarak 585 personelin alınmasını öngörüyor. Bu karar doğrultusunda bir eczacı, bir radyoloji-aktinoloji uzmanı, bir yardımcı sağlık peroneli, iki hemşire yardımcısı ve bir laboratuar personeli olmak üzere, 6 personelin alınması öngörülüyor.

Haberler


DEB Partisi’nden Pavlos Fissas için Türkçe ve Yunanca anma video mesajı

İsrail ile askeri işbirliğine destek verenlerin oranı yüzde 51

YDP ilk sırada, ELAS ikinci, kararsızların oranı yüzde 18

KKE, İsrail ile ‘Aşil Kalkanı’ anlaşmasının iptalini istedi

Mazonakis’in ölümü sonrası sağlık merkezlerine yapay zekâ denetimi

Fener’de yeni ticari alanlar belirleniyor

Margarita Papandreu 103 yaşında hayatını kaybetti

Türk turistlerin Yunan adalarına ilgisi artıyor

Yapay zekâyla yakınlarının sesini kopyalayıp dolandırdılar

Kış öncesi ısınma yakıtına hükümetten müdahale

İskeçe Müftülüğünde din görevlileriyle istişare toplantısı

Avramopulos’un dokunulmazlığı kaldırıldı