Anasayfa

27-06-2023
Basırlıköy'e yeni halı saha yapımı için imzalar atıldı
Rodop ili Kozlukebir Belediye Başkanı Rıdvan Ahmet, Basırlıköy'e yeni futbol sahası inşası için ilgili firma ile sözleşme imzaladı.
27 Haziran 2023 Salı

Rodop ili Kozlukebir Belediye Başkanı Rıdvan Ahmet, Basırlıköy'e yeni futbol sahası inşası için ilgili firma ile sözleşme imzaladı.

Sözleşme kapsamında 99.267,99 euroluk proje bütçesi ile Basırlıköy'de yeni bir 5×5 futbol sahası yapılması planlanıyor.

Konuyla ilgili olarak Kozlubeir Belediyesinden yapılan açıklama şöyle:
"Bu proje, Basırköy'ün spor altyapısını güçlendirmeyi ve halkımıza daha fazla spor imkanı sunmayı amaçlamaktadır. 5×5 futbol sahası, futbol severlerin bir araya gelip keyifli maçlar yapabilecekleri modern ve kullanışlı bir alan olacaktır.

Yeni 5×5 futbol saha projesi, Basırlıköy ve Sirkeli Bölgemizin spor kültürünü geliştirmek ve vatandaşlarımızın sağlıklı yaşam tarzlarını teşvik etmek amacıyla atılan önemli bir adımdır. Belediye olarak, sporun insanların hayatında önemli bir rol oynadığına inanıyor ve herkesin spor yapabilmesi için gerekli olanakları sağlamaya odaklanıyoruz.

Yapılacak olan bu halı sahanın, Basırlıköy ve Sirkeli bölgesi halkı için büyük bir değer taşıyacağına inanıyoruz. Projenin tamamlanmasıyla birlikte, spor tutkunlarına yeni bir buluşma noktası sunulacak ve gençlerimize spor yapma alışkanlığı kazandırılması için bir fırsat yaratılacaktır.

Bütün bölgelerimizin sportif alanda gelişimini desteklemek için bu tür projelere yatırım yapmaya devam edeceğimizi siz değerli basın mensuplarımızın aracılığıyla tüm halkımıza bildiririz."



Haberler


Trump’tan “Nobel” mektubu

Demircik köyünde yol tepkisi

Demircik – Bulgaristan yolu yarın trafiğe açılıyor

Batı Trakya Türk Kadın Platformundan yoğun katılımlı “Kadınlar Gecesi”

Hastanelerde grip yoğunluğu

Avukat Orhan Mehmetoğlu’nu kaybettik

Seçek Derneğinin 2026 mali kongresi yapıldı

Miçotakis: Erdoğan ile görüşme şubat ayının ilk günlerinde olabilir

İskeçe Azınlık Ortaokulu – Lisesi Öğrencileri için Edirne’ye kültür gezisi

Türkiye’nin Yunanistan’a ihracatı 3 milyar doları aştı

Danışma Kurulu Başkanı Mustafa Trampa AA’nın “Yılın Kareleri” oylamasına katıldı

Özgür Ferhat: “Tütüncülerimiz yanlış politikalar nedeniyle zor günler geçirmektedir”