Anasayfa

03-07-2023
TEBA yardımları başlıyor
Gümülcine Belediyesi, Avrupa Yardım Fonu Gıda ve Temel Malzeme Yardım Programı (TEBA / FEAD) kapsamında hak sahibi vatandaşlara gıda yardım dağıtımının yapılacağını duyurdu. TEBA yardımları 4 - 6 Temmuz tarihlerinde vatandaşlara dağıtılacak.
3 Temmuz 2023 Pazartesi

Gümülcine Belediyesi, Avrupa Yardım Fonu Gıda ve Temel Malzeme Yardım Programı (TEBA / FEAD) kapsamında hak sahibi vatandaşlara gıda yardım dağıtımının yapılacağını duyurdu. TEBA yardımları 4 - 6 Temmuz tarihlerinde vatandaşlara dağıtılacak.

Gümülcine'de Grigoriu Marasli 1 adresinde belediyeye ait Çok Amaçlı Kültür Merkezinde belirlenen günlerde 08.30 ile 14.30 saatleri arasında dağıtılacak gıda ve temizlik ürünleri arasında; dana ve tavuk eti, zeytinyağı, pirinç, portakal, sıvı el sabunu ve bebek ürünleri (bebek bezleri, süt tozu, çocuklar için süt, pirinç unu kreması) bulunuyor.

Yaşlılar ile kronik hastalığı olanlara ise yardımlar evlerine teslim edilecek.

Gıda yardımını almaya gidecek vatandaşların yanlarında kimlik ve KEA başvuru belgesi bulundurmaları gerekiyor.

Gıda yardımlarının dağıtımı sırasında vatandaşların maske kullanmak, sosyal mesafeyi korumak ve hijyen kurallarına uymak zorunda olduğu belirtildi.

Haberler


Basketbolda Olimpiakos şampiyon oldu

Müftüler Trampa ve Şerif, Köln’deki Uluslararası Müslümanlar Konferansı’na katıldı

Kozlukebir Belediyesi’nden Çocuk Festivali

Selimiye Camii’nin açılışına Batı Trakya’dan müftüler ve soydaşlar katıldı

Yerapetritis, Sırbistan’ın AB üyeliğini desteklediklerini belirtti

24. Kiraz Festivali Bulatköy’de başladı

Avrupa Konseyi’nden Yunanistan’a Batı Trakya Türk dernekleri uyarısı: AİHM kararları hala uygulanmadı

Özgür Ferhat: “Uzun süredir yürüttüğümüz girişimler sonuç verdi”

Doğu Makedonya ve Trakya bölgesi için sağanak yağış ve dolu uyarısı

İTB Gençlik Buluşmaları devam ediyor

2026 FIFA Dünya Kupası görkemli açılış töreniyle başladı

ABTTF: “Yunanistan, önce kendi azınlık hakları sicilini düzeltmeli”