Anasayfa

03-07-2023
TEBA yardımları başlıyor
Gümülcine Belediyesi, Avrupa Yardım Fonu Gıda ve Temel Malzeme Yardım Programı (TEBA / FEAD) kapsamında hak sahibi vatandaşlara gıda yardım dağıtımının yapılacağını duyurdu. TEBA yardımları 4 - 6 Temmuz tarihlerinde vatandaşlara dağıtılacak.
3 Temmuz 2023 Pazartesi

Gümülcine Belediyesi, Avrupa Yardım Fonu Gıda ve Temel Malzeme Yardım Programı (TEBA / FEAD) kapsamında hak sahibi vatandaşlara gıda yardım dağıtımının yapılacağını duyurdu. TEBA yardımları 4 - 6 Temmuz tarihlerinde vatandaşlara dağıtılacak.

Gümülcine'de Grigoriu Marasli 1 adresinde belediyeye ait Çok Amaçlı Kültür Merkezinde belirlenen günlerde 08.30 ile 14.30 saatleri arasında dağıtılacak gıda ve temizlik ürünleri arasında; dana ve tavuk eti, zeytinyağı, pirinç, portakal, sıvı el sabunu ve bebek ürünleri (bebek bezleri, süt tozu, çocuklar için süt, pirinç unu kreması) bulunuyor.

Yaşlılar ile kronik hastalığı olanlara ise yardımlar evlerine teslim edilecek.

Gıda yardımını almaya gidecek vatandaşların yanlarında kimlik ve KEA başvuru belgesi bulundurmaları gerekiyor.

Gıda yardımlarının dağıtımı sırasında vatandaşların maske kullanmak, sosyal mesafeyi korumak ve hijyen kurallarına uymak zorunda olduğu belirtildi.

Haberler


Işıklar köyündeki iftar programına yoğun katılım

DYPA’dan çalışanlara eğitim programı: 750 euroya kadar destek

YTB Başkanlığına Abdulhadi Turus asaleten atandı

GAT genel kurulu 29 Mart’ta

Gökçepınar’da Ramazan bereketi, soydaşlar iftar sofrasında buluştu

Bülent Kamiloğlu’ndan Spartakos tartışmasına ilişkin açıklama

DEB Partisi: ‘Spartakos’un talebi toplumsal barışa ve huzura yönelik saldırıdır’

Danışma Kurulu Spartakos’un taleplerine tepki gösterdi

Mucize Tiyatrosu “Hisseli Harikalar Kumpanyası” oyununu sahneleyecek

Yunanistan, Batı Trakya’dan Bulgaristan’a hava savunma desteği sağlayabilir

Dışişleri Bakanı Yerapetritis: “Suda Üssü tehdit altında değil”

Spartakos, Gümülcine Hastanesinde Türkçenin ve başörtüsünün yasaklanmasını istiyor!