Anasayfa

11-07-2023
İskeçe Müftülüğü 15 Temmuz nedeniyle camilerde mevlit okutacak
İskeçe Seçilmiş Müftülüğü, 15 Temmuz 2016'da Türkiye'deki FETÖ darbe girişimi sırasında şehit düşenler için camilerde mevlit okutulacağını ve salalar verileceği duyurdu.
11 Temmuz 2023 Salı

İskeçe Seçilmiş Müftülüğü, 15 Temmuz 2016'da Türkiye'deki FETÖ darbe girişimi sırasında şehit düşenler için camilerde mevlit okutulacağını ve salalar verileceği duyurdu.

Konuyla ilgili müftülükten yapılan açıklamada şöyle denildi: "İskeçe Müftülüğü olarak 7 yıl önce, ana vatanımız Türkiye'de 15 Temmuz 2016 gecesi FETÖ terör örgütü tarafından gerçekleştirilmek istenen hain darbe girişiminde hayatlarını kaybeden şehitlerimizi ve tüm şehitlerimizi anmak için, 15 Temmuz 2023 Cumartesi akşamı İskeçe ve bütün köylerdeki camilerimizde salalar verilecek ve mevlid-i şerif icra edilecektir. Bütün halkımıza önemle duyurulur."

Haberler


AOX Baharidis’le yollarını ayırdı

Koyunköy ve Para Mahallesi’ndeki hatim etkinikliklerine yoğun katılım

“Hükümetin beceriksizliğinin bedelini bölge halkı ödüyor”

Yorgos Çipras SİRİZA’dan istifa etti

İTB’nin ‘Geleneksel Kültür Sanat Şenliği’ yoğun katlımla gerçekleşti

Geleneksel Kır Koşusu 35 yaşında

Rumeli Kanaat Önderleri ödülleri Üsküp’te sahiplerini buldu

BTAYTD Kadınlar Kolundan Filibe’ye kültür gezisi

Yassıköy Belediyesinde üç yeni çocuk parkı inşa edilecek

İskeçe Türk Birliği Resim Kursunun eserleri sergilendi

‘Hürmüz Boğazı’nın kapanması deniz taşımacılığı için ciddi sonuçlar doğurabilir’

Yunanistan ile Türkiye arasındaki Ortak Eylem Planı’nın 8. Toplantısı düzenlendi