Anasayfa

07-05-2016
DEB Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ozan Ahmetoğlu BTTDD'ni ziyaret etti
Dostluk Eşitlik Barış (DEB) Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İskeçe İl Teşkilat Sorumlusu Ozan Ahmetoğlu, Türkiye'deki Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği (BTTDD) Zeytinburnu Şubesi'ni ziyaret etti.
7 Mayıs 2016 Cumartesi

BTTDD Genel Başkan Necmettin Hüseyin'in de hazır bulunduğu ziyarette, Zeytinburnu Şube Başkanı Besim İsmailbaşa, İstanbul Batı Trakya Türkleri Spor Kulübü Başkanı Hakan Güler ile dernek ve spor kulübü yöneticileri yer aldı.

Ziyarette dernek üyeleriyle son dönemde Batı Trakya'da yaşanan gelişmeler ve azınlık kurum ve kuruluşlarına uygulanan baskılar ile önümüzdeki dönemde BTTDD, DEB Partisi ve diğer kuruluşlarla karşılıklı sürdürülebilecek çalışmalar hakkında fikir alış verişinde bulunuldu.

Ayrıca Ozan Ahmetoğlu, DEB Partisi'nin 22 Mayıs 2016 tarihinde gerçekleştirilecek kongresine tüm Batı Trakyalı hemşehrileri davet ederek, Batı Trakya'dan son dönemdeki gelişmelerden bahsetti.

Daha sonra Genel Başkan Necmettin Hüseyin, Ozan Ahmetoğlu ve Zeytinburnu Şube Başkanı Besim İsmailbaşa kongre öncesi İstanbul Batı Trakya Türkleri Spor Kulübü'nün son yönetim kurulu toplantısına katıldı.

Haberler


Halkidiki’deki orman yangınıyla ilgili bir kişi gözaltında

Mucize Tiyatrosu Kayseri’de ayakta alkışlandı

Kavurucu sıcaklar geliyor!

“AB Adalet Puan Tablosuna göre Yunanistan yargı süresinin uzunluğunda son sırada!”

Liverpool’un yıldız futbolcusu Diogo Jota trafik kazasında hayatını kaybetti

Özgür Ferhat, Dijital Müşteri Kayıt Zorunluluğunu meclis gündemine taşıdı

Gümülcine ve İskeçe Müftülerinden Leman dergisine tepki

Girit Adası’ndaki yangın yerleşim yerine sıçradı

Dışişleri Bakanı Yerapetritis Libya’ya gidiyor

Topsidis Rodop ilindeki çalışmaları anlattı

Ülke genelinde peş peşe orman yangınları!

Rodop ilinde yüksek yangın riski!