05-08-2023
Bulustra Belediyesi için Kriçinis ile Dontsos güçlerini birleştirdi
Bulustra Belediyesi'nde iki liste güç birliği yapma kararı aldı.
Bulustra Belediyesi'nde iki liste güç birliği yapma kararı aldı. Belediye başkan adaylarından Sakis Kriçinis ile Dimitris Dontsos, 8 Ekim'de yapılacak yerel seçimler için listelerini birleştirme kararı aldı.
Karar, Kriçinis ve Dontsos tarafından belediyenin merkezi olan Yenice'de düzenlenen basın toplantısında kamuoyuna açıklandı. "Hep Birlikte Başarabiliriz" listesinin başkanı ve Bulustra Belediye Başkan Adayı Kriçinis, iki listenin belediyeye daha iyi hizmet sunabilmek amacıyla birleşme kararı aldığını söyledi. Yerel yönetimde herkesin söz sahibi olacağını belirten Kriçinis, en büyük amaçlarının bölgeye yatırım getirmek olduğunu ifade etti.
Kriçinis ile Dontsos'un güç birliğiyle ortaya çıkan yeni listenin "Şimdi, Hep Birlikte Başarabiliriz" adını alacağı kaydedildi.