Anasayfa

05-08-2023
Sembolik olarak Egnatia otoyolunu kapattılar
Bir grup gösterici son dönemde Egnatia otoyolunda ters yönde hareket eden göçmen kaçakçılarına karşı gerekli önlemlerin alınması için bugün (5 Ağustos Cumartesi) sembolik olarak kısa süreliğine otoyolu kapattı.
5 Ağustos 2023 Cumartesi


Bir grup gösterici son dönemde Egnatia otoyolunda ters yönde hareket eden göçmen kaçakçılarına karşı gerekli önlemlerin alınması için bugün (5 Ağustos Cumartesi) sembolik olarak kısa süreliğine otoyolu kapattı.

Egnatia otoyolunun Evros bölgesinde Ardanio kavşağında toplanan yüzlerce gösterici, Egnatia otoyolunda ters yönde hareket ederek vatandaşların güvenliğini tehlikeye atan göçmen kaçakçılarına karşı önlem alınması amacıyla eylem yaptı.

Motosikletleriyle toplanan çok sayıda gösterici, göçmen kaçakçılarına karşı gerekli önlemlerin alınması talebinde bulundu. Göstericiler otobanı yaklaşık 20 dakika süreyle trafiğe kapattı.

Göstericilerin Yunan Milli Marşı'nı okumalarıyla eylem sona erdi.

FOTO: Evros-news

Haberler


Avukat Orhan Mehmetoğlu’nu kaybettik

Seçek Derneğinin 2026 mali kongresi yapıldı

Miçotakis: Erdoğan ile görüşme şubat ayının ilk günlerinde olabilir

İskeçe Azınlık Ortaokulu – Lisesi Öğrencileri için Edirne’ye kültür gezisi

Türkiye’nin Yunanistan’a ihracatı 3 milyar doları aştı

Danışma Kurulu Başkanı Mustafa Trampa AA’nın “Yılın Kareleri” oylamasına katıldı

Özgür Ferhat: “Tütüncülerimiz yanlış politikalar nedeniyle zor günler geçirmektedir”

Annelere istihdam desteği: 10 bin kişilik program açıldı

Yerapetritis: “Ege’de ikinci deniz parkı ve kara suları genişlemesi yolda”

Sofulu’da uyuşturucu operasyonu

Rodop ilinde çiçek hastalığı nedeniyle 5 sürü daha itlaf edildi

Hollandalı Bakan sınır çitini ve göç merkezlerini ziyaret etti