Anasayfa

05-08-2023
Sembolik olarak Egnatia otoyolunu kapattılar
Bir grup gösterici son dönemde Egnatia otoyolunda ters yönde hareket eden göçmen kaçakçılarına karşı gerekli önlemlerin alınması için bugün (5 Ağustos Cumartesi) sembolik olarak kısa süreliğine otoyolu kapattı.
5 Ağustos 2023 Cumartesi


Bir grup gösterici son dönemde Egnatia otoyolunda ters yönde hareket eden göçmen kaçakçılarına karşı gerekli önlemlerin alınması için bugün (5 Ağustos Cumartesi) sembolik olarak kısa süreliğine otoyolu kapattı.

Egnatia otoyolunun Evros bölgesinde Ardanio kavşağında toplanan yüzlerce gösterici, Egnatia otoyolunda ters yönde hareket ederek vatandaşların güvenliğini tehlikeye atan göçmen kaçakçılarına karşı önlem alınması amacıyla eylem yaptı.

Motosikletleriyle toplanan çok sayıda gösterici, göçmen kaçakçılarına karşı gerekli önlemlerin alınması talebinde bulundu. Göstericiler otobanı yaklaşık 20 dakika süreyle trafiğe kapattı.

Göstericilerin Yunan Milli Marşı'nı okumalarıyla eylem sona erdi.

FOTO: Evros-news

Haberler


Basketbolda Olimpiakos şampiyon oldu

Müftüler Trampa ve Şerif, Köln’deki Uluslararası Müslümanlar Konferansı’na katıldı

Kozlukebir Belediyesi’nden Çocuk Festivali

Selimiye Camii’nin açılışına Batı Trakya’dan müftüler ve soydaşlar katıldı

Yerapetritis, Sırbistan’ın AB üyeliğini desteklediklerini belirtti

24. Kiraz Festivali Bulatköy’de başladı

Avrupa Konseyi’nden Yunanistan’a Batı Trakya Türk dernekleri uyarısı: AİHM kararları hala uygulanmadı

Özgür Ferhat: “Uzun süredir yürüttüğümüz girişimler sonuç verdi”

Doğu Makedonya ve Trakya bölgesi için sağanak yağış ve dolu uyarısı

İTB Gençlik Buluşmaları devam ediyor

2026 FIFA Dünya Kupası görkemli açılış töreniyle başladı

ABTTF: “Yunanistan, önce kendi azınlık hakları sicilini düzeltmeli”