Anasayfa

07-08-2023
Gravanis: 'Şehir parkındaki durum utanç verici'
Gümülcine Belediyesi ana muhalefet başkanı Antonis Gravanis, Gümülcine şehir parkındaki durumunun utanç verici olduğunu belirtti.
7 Ağustos 2023 Pazartesi

Gümülcine Belediyesi ana muhalefet başkanı Antonis Gravanis, Gümülcine şehir parkındaki durumunun utanç verici olduğunu belirtti.

Konuyla ilgili bir basın açıklaması yayımlayan Gravanis, Garanis yönetimini gündelik yaşamın en temel sorunlarını ve ortak alanların bakımını yapamamakla suçladı.

Gravanis, şehir sakinlerinin kendileri ve çocukları için yeşil ve serin yer arayışında olduğu bir dönemde Gümülcine şehir parkının terk edilmiş bir durumda olduğunu belirtti.

Parkın içinde çöp öbeklerinin bulunduğu, otların kesilmediği, çocuk oyun alanlarının yanında durgun suların kirlilik ve böcek kaynağı olduğu ifade edilen açıklamada, şehir parkında yeşillik ve çiçek bulunmamasının hayal kırıklığı yarattığı kaydedildi.

Şehir parkındaki durumun artık kontrolden çıktığını belirten Gravanis, bu konuda ciddi şikayetler olduğunu sözlerine ekledi.

Açıklamada, "Peki, Belediye Başkanı makamından elli metre uzakta böyle utanç verici durumlarla baş edemiyorsa, gerçekten bu şehrin Belediye Başkanı olarak devam edebileceğine inanan var mı?" ifadeleri dikkat çekti.

Haberler


Kış saati uygulaması 25 Ekim’de başlıyor

Gümülcine’de okullararası geri dönüşüm maratonu başlıyor

Maden sahasının kiralanması ve şirket bağışı tepki çekti

Batı Nil virüsü sonbaharda da etkisini sürdürüyor

Tarihi Beyazıt Camiinin açılışının kasım ayında yapılması bekleniyor

Kalkanca sakininden belediyeye çağrı: Çalışmalar ne zaman tamamlanacak?

GTGB Yeni Nesil Kolunun yeni yönetimi belirlendi

Doğu Makedonya - Trakya Eyaletinden Brüksel’de Avrupa Birliği girişimleri

ABTTF: Batı Trakya Türk Azınlığının sorunları görmezden geliniyor

Rodos’ta sel can aldı

Özgür Ferhat’tan mazot desteğinin artırılması talebi

ABD’nin Atina Büyükelçisi Guilfoyle istifa etti