Anasayfa

18-08-2023
Başkonsolos Ünal gençleri ağırladı
Batı Trakya Azınlığı Güney Meriç Eğitim ve Kültür Derneği Gençlik Kolu ile Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği (BTAYTD) Genç Akademisyenler Topluluğu üyeleri, 17 Ağustos Perşembe günü Türkiye'nin Gümülcine Başkonsolosu Aykut Ünal'ı makamında ziyaret etti.
18 Ağustos 2023 Cuma



Batı Trakya Azınlığı Güney Meriç Eğitim ve Kültür Derneği Gençlik Kolu ile Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği (BTAYTD) Genç Akademisyenler Topluluğu üyeleri, 17 Ağustos Perşembe günü Türkiye'nin Gümülcine Başkonsolosu Aykut Ünal'ı makamında ziyaret etti.

Gençlerle görüşmesinde yaptıkları faaliyetler hakkında bilgi alan Başkonsolos Ünal, kendisini ziyaret ettikleri için gençlere teşekkür etti.

Ziyaretle ilgili olarak Gümülcine Başkonsolosluğunun sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Batı Trakyalı gençlerin enerjilerini ve heyecanlarını görmelisiniz! Batı Trakya Azınlığı Güney Meriç Eğitim ve Kültür Derneği Gençlik Kolu ile BTAYTD Genç Akademisyenler Topluluğu üyelerini ağırladık. Gençlere ziyaretleri için teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz." ifadelerine yer verildi.

Haberler


Işıklar köyündeki iftar programına yoğun katılım

DYPA’dan çalışanlara eğitim programı: 750 euroya kadar destek

YTB Başkanlığına Abdulhadi Turus asaleten atandı

GAT genel kurulu 29 Mart’ta

Gökçepınar’da Ramazan bereketi, soydaşlar iftar sofrasında buluştu

Bülent Kamiloğlu’ndan Spartakos tartışmasına ilişkin açıklama

DEB Partisi: ‘Spartakos’un talebi toplumsal barışa ve huzura yönelik saldırıdır’

Danışma Kurulu Spartakos’un taleplerine tepki gösterdi

Mucize Tiyatrosu “Hisseli Harikalar Kumpanyası” oyununu sahneleyecek

Yunanistan, Batı Trakya’dan Bulgaristan’a hava savunma desteği sağlayabilir

Dışişleri Bakanı Yerapetritis: “Suda Üssü tehdit altında değil”

Spartakos, Gümülcine Hastanesinde Türkçenin ve başörtüsünün yasaklanmasını istiyor!