Anasayfa

11-05-2016
Başkonsolos Akıncı İskeçe Azınlık Ortaokulu - Lisesi'ni ziyaret etti
Türkiye'nin Gümülcine Başkonsolosu Ali Rıza Akıncı, 11 Mayıs Çarşamba günü İskeçe Muzaffer Salihoğlu Azınlık Ortaokulu ve Lisesi'ni ziyaret etti.
11 Mayıs 2016 Çarşamba



Başkonsolos Ali Rıza Akıncı ve eşi Hülya Akıncı, okul öğrencileri arasında düzenlenen voleybol turnuvasını izledi.

Türkiye'nin Gümülcine Başkonsolosu Ali Rıza Akıncı eşi Hülya Akıncı ve muavin konsolos Davut Ocak, İskeçe Muzaffer Salihoğlu Azınlık Ortaokulu - Lisesi sahibi Saime Kırlıdökme ve okul öğretmenleri tarafından karşılandı. Okul yönetimi ve öğretmenlerle görüşerek okul hakkında bilgi alan Başkonsolos Akıncı, öğrencilerle de sohbet etme fırsatı buldu.

Başkonsolos Ali Rıza Akıncı ziyareti sırasında okul öğrencileri arasında gerçekleştirilen voleybol turnuvasını da izleme imkanı buldu. Türkiye'nin Gümülcine Başkonsolos Akıncı, okul yönetimi ve öğretmenlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Turnuvada ortaokul öğrencileri arasındaki müsabakalardan ortaokul üçüncü sınıflardan C3 takımı şampiyon olurken, liseler arasında yapılan karşılaşmalardan lise birinci sınıf ekibi Al 1 takımı şampiyon oldu. Şampiyon takımlar kupalarını Başkonsolos Ali Rıza Akıncı ve muavin konsolos Davut Ocak’tan aldı.

Haberler


“AB Adalet Puan Tablosuna göre Yunanistan yargı süresinin uzunluğunda son sırada!”

Liverpool’un yıldız futbolcusu Diogo Jota trafik kazasında hayatını kaybetti

Özgür Ferhat, Dijital Müşteri Kayıt Zorunluluğunu meclis gündemine taşıdı

Gümülcine ve İskeçe Müftülerinden Leman dergisine tepki

Girit Adası’ndaki yangın yerleşim yerine sıçradı

Dışişleri Bakanı Yerapetritis Libya’ya gidiyor

Topsidis Rodop ilindeki çalışmaları anlattı

Ülke genelinde peş peşe orman yangınları!

Rodop ilinde yüksek yangın riski!

Yassıköy Belediyesinin 2024 Faaliyet Raporunu açıklandı

SİRİZA’nın yeni Merkez Komitesi üyeleri belli oldu

Zeybek ve Hacıgene arasında “azınlık okulu” tartışması