Anasayfa

14-09-2023
Rıdvan Delihüseyin: 'Mustafçova Belediyesi üzerindeki senaryolar bitmeyecek'
İskeçe ilinde Mustafçova Belediye Başkanı Rıdvan Delihüseyin ve Toplumsal Birlik ve Kalkınma Hareketi Listesi Başkanı, seçim startını liste adaylarını tanıtım toplantısıyla verdi. Rıdvan Delihüseyin 14 Eylül Çarşamba günü gerçekleşen etkinlikte, Mustafçova Belediyesi üzerinde oynanan senaryoların bitmeyeceğini ancak kendilerinin bu senaryolara karşı dik durduklarını vurguladı.
14 Eylül 2023 Perşembe



İskeçe ilinde Mustafçova Belediye Başkanı Rıdvan Delihüseyin ve Toplumsal Birlik ve Kalkınma Hareketi Listesi Başkanı, seçim startını liste adaylarını tanıtım toplantısıyla verdi. Rıdvan Delihüseyin 14 Eylül Çarşamba günü gerçekleşen etkinlikte, Mustafçova Belediyesi üzerinde oynanan senaryoların bitmeyeceğini ancak kendilerinin bu senaryolara karşı dik durduklarını vurguladı.

Mustafçova Belediye Başkanı Rıdvan Delihüseyin aday tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, son derece zor bir seçim dönemi olacağını belirtti. Bazı kişilerin belirli bir listeden aday olmadıkları durumda işten atılmakla tehdit edildiklerini söyleyen Delihüseyin, "Bu tehditlere maruz kalan kardeşlerimiz var. Bundan daha da kötüleri var. Dolayısıyla hiç de normal bir seçim yaşamıyoruz. Herkesin dikkatli ve uyanık olması lazım." dedi.

Mustafçova Belediyesini adı anılınca gurur duyulacak bir konuma getirdiklerini ifade eden Rıdvan Delihüseyin, "Mustafçova Belediyesi üzerinde oynanan senaryolar bitmeyecek. Bizler bu senaryolara, yıllarca oluşturdukları bu altyapıya ve şantaj sistemine çomak soktuğumuz için savaşa maruz kalıyoruz. Ama biz sizin adınıza dik duruyoruz. Sizin verdiğiniz güçle dik duruşumuzu sürdürüyoruz. Lütfen bu desteği bize daha da büyük bir şekilde verin. Şunu da üzerine bakarak söylemek isterim. Benim için bu hayatta en büyük şeref, Mustafçova Belediye Başkanı olmuş olmamdır. Bunun için sizlere müteşekkirim." dedi.

Belediye Başkanı Delihüseyin gelecek beş yılda özellikle gençlere ve çocuklara yönelik çalışmalara ağırlık vereceklerini belirterek, "Gençlerimizi zararlı alışkanlıklardan uzak tutmak için onlara yönelik sportif ve kültürel faaliyetlere ağırlık vereceğiz. Bölgeye bir yüzme havuzu kazandırmak istiyoruz. Gökçepınar'da eskiden kışlanın kullandığı bir araziyi spor kompleksi haline getirmeye niyetliyiz. Bunun projesini de hazırladık. Ayrıca Para Mahallesi'nde de bir projemiz var. Dediğim gibi önümüzdeki dönem gençlerimize ve çocuklarımıza özel bir ağırlık vereceğiz." diye konuştu.

Daha sonra Toplumsal Birlik ve Kalkınma Hareketi Listesinde yer alan adayların tanıtımı yapıldı.

Haberler


Basketbolda Olimpiakos şampiyon oldu

Müftüler Trampa ve Şerif, Köln’deki Uluslararası Müslümanlar Konferansı’na katıldı

Kozlukebir Belediyesi’nden Çocuk Festivali

Selimiye Camii’nin açılışına Batı Trakya’dan müftüler ve soydaşlar katıldı

Yerapetritis, Sırbistan’ın AB üyeliğini desteklediklerini belirtti

24. Kiraz Festivali Bulatköy’de başladı

Avrupa Konseyi’nden Yunanistan’a Batı Trakya Türk dernekleri uyarısı: AİHM kararları hala uygulanmadı

Özgür Ferhat: “Uzun süredir yürüttüğümüz girişimler sonuç verdi”

Doğu Makedonya ve Trakya bölgesi için sağanak yağış ve dolu uyarısı

İTB Gençlik Buluşmaları devam ediyor

2026 FIFA Dünya Kupası görkemli açılış töreniyle başladı

ABTTF: “Yunanistan, önce kendi azınlık hakları sicilini düzeltmeli”