Anasayfa

16-09-2023
Hemetli'ye yeni futbol sahasının yapımı için imzalar atıldı
Rodop iline bağlı Kozlukebir Belediye Başkanı Rıdvan Ahmet, Hemetli köyüne yeni futbol sahasının inşası için ilgili firma ile sözleşme imzaladı.
16 Eylül 2023 Cumartesi

Rodop iline bağlı Kozlukebir Belediye Başkanı Rıdvan Ahmet, Hemetli köyüne yeni futbol sahasının inşası için ilgili firma ile sözleşme imzaladı.

Sözleşme kapsamında 110 bin euroluk proje bütçesi ile Hemetli köyüne yeni bir 5×5 futbol sahası yapılması planlanıyor.

Konuyla ilgili Kozlukebir belediyesinden yapılan açıklama şöyle: "Bu proje, Hemetlinin spor altyapısını güçlendirmeyi ve halkımıza daha fazla spor imkanı sunmayı amaçlamaktadır. 5×5 futbol sahası, futbol severlerin bir araya gelip keyifli maçlar yapabilecekleri modern ve kullanışlı bir alan olacaktır.

Yeni 5×5 futbol saha projesi, Hemetli köyümüz ve Bölgemizin spor kültürünü geliştirmek ve vatandaşlarımızın sağlıklı yaşam tarzlarını teşvik etmek amacıyla atılan önemli bir adımdır. Belediye olarak, sporun insanların hayatında önemli bir rol oynadığına inanıyor ve herkesin spor yapabilmesi için gerekli olanakları sağlamaya odaklanıyoruz.

Yapılacak olan bu halı sahanın, Hemetli köyü ve Hemetli Bölgesi halkı için büyük bir değer taşıyacağına inanıyoruz. Projenin tamamlanmasıyla beraber, spor tutkunlarına yeni bir buluşma noktası sunulacak ve gençlerimize spor yapma alışkanlığı kazandırılması için bir fırsat yaratılacaktır."

Haberler


Milletvekili Özgür Ferhat’tan Gümülcine Belediyesine ziyaret

Sevilen esnaf Bahadır Cemiloğlu son yolculuğuna uğurlandı

Milletvekili Özgür Ferhat’ın girişimiyle itfaiyedeki personel açığı meclis gündemine taşındı

Miçotakis’ten Orta Doğu için telekonferans, Dışişlerinden acil hatlar

Memkova cinayetinde şüpheli gözaltında

Venizelos’tan hukukun üstünlüğü uyarısı

İskeçe’nin Memkova köyünde şok yaratan cinayet

ABD ve İsrail’in İran’a yönelik saldırıları Atina’da protesto edildi

Talihsiz kazada Şükrü Davut yaşamını yitirdi

Muhalefetten ABD ve İsrail’in İran’a yönelik saldırılarına tepki

Ketenlik’te bin kişilik toplu iftar

Tempi trajedisinin üçüncü yıl dönümünde Sintagma Meydanı doldu