Anasayfa

16-09-2023
Hemetli'ye yeni futbol sahasının yapımı için imzalar atıldı
Rodop iline bağlı Kozlukebir Belediye Başkanı Rıdvan Ahmet, Hemetli köyüne yeni futbol sahasının inşası için ilgili firma ile sözleşme imzaladı.
16 Eylül 2023 Cumartesi

Rodop iline bağlı Kozlukebir Belediye Başkanı Rıdvan Ahmet, Hemetli köyüne yeni futbol sahasının inşası için ilgili firma ile sözleşme imzaladı.

Sözleşme kapsamında 110 bin euroluk proje bütçesi ile Hemetli köyüne yeni bir 5×5 futbol sahası yapılması planlanıyor.

Konuyla ilgili Kozlukebir belediyesinden yapılan açıklama şöyle: "Bu proje, Hemetlinin spor altyapısını güçlendirmeyi ve halkımıza daha fazla spor imkanı sunmayı amaçlamaktadır. 5×5 futbol sahası, futbol severlerin bir araya gelip keyifli maçlar yapabilecekleri modern ve kullanışlı bir alan olacaktır.

Yeni 5×5 futbol saha projesi, Hemetli köyümüz ve Bölgemizin spor kültürünü geliştirmek ve vatandaşlarımızın sağlıklı yaşam tarzlarını teşvik etmek amacıyla atılan önemli bir adımdır. Belediye olarak, sporun insanların hayatında önemli bir rol oynadığına inanıyor ve herkesin spor yapabilmesi için gerekli olanakları sağlamaya odaklanıyoruz.

Yapılacak olan bu halı sahanın, Hemetli köyü ve Hemetli Bölgesi halkı için büyük bir değer taşıyacağına inanıyoruz. Projenin tamamlanmasıyla beraber, spor tutkunlarına yeni bir buluşma noktası sunulacak ve gençlerimize spor yapma alışkanlığı kazandırılması için bir fırsat yaratılacaktır."

Haberler


İskeçe’de Yunanistan - Türkiye ilişkileri üzerine söyleşi

Zelenskiy Atina’da: Yunanistan ve Ukrayna arasında LNG anlaşması

Kira ödemelerinde banka zorunluluğu 2026’da başlıyor

Müzik okulu öğrencilerinden yeni bina talebi

250 euroluk destekten 1 milyona yakın emekli yararlanamayacak

Doğu Makedonya – Trakya’da gençler arasında sigara ve oyun bağımlılığı artıyor

Yassıköy Ortaokulu ve Lisesine yeni masa ve sandalyeler teslim edildi

Selim Erdoğan’dan tarih yolculuğu: “Anavatan Rumeli’den Yeni Vatan Ankara’ya”

Milletvekili Özgür Ferhat: “Trakya’da hayvancılık çöküyor, hükümet sınıfta kaldı”

İskeçe Türk Birliği Gençlik Kolundan “Atatürk Söyleşisi”

AİHM, Yunanistan’ı bir kez daha mahkum etti

Kozlukebir Belediyesinden önemli duyuru