Anasayfa

16-09-2023
Hemetli'ye yeni futbol sahasının yapımı için imzalar atıldı
Rodop iline bağlı Kozlukebir Belediye Başkanı Rıdvan Ahmet, Hemetli köyüne yeni futbol sahasının inşası için ilgili firma ile sözleşme imzaladı.
16 Eylül 2023 Cumartesi

Rodop iline bağlı Kozlukebir Belediye Başkanı Rıdvan Ahmet, Hemetli köyüne yeni futbol sahasının inşası için ilgili firma ile sözleşme imzaladı.

Sözleşme kapsamında 110 bin euroluk proje bütçesi ile Hemetli köyüne yeni bir 5×5 futbol sahası yapılması planlanıyor.

Konuyla ilgili Kozlukebir belediyesinden yapılan açıklama şöyle: "Bu proje, Hemetlinin spor altyapısını güçlendirmeyi ve halkımıza daha fazla spor imkanı sunmayı amaçlamaktadır. 5×5 futbol sahası, futbol severlerin bir araya gelip keyifli maçlar yapabilecekleri modern ve kullanışlı bir alan olacaktır.

Yeni 5×5 futbol saha projesi, Hemetli köyümüz ve Bölgemizin spor kültürünü geliştirmek ve vatandaşlarımızın sağlıklı yaşam tarzlarını teşvik etmek amacıyla atılan önemli bir adımdır. Belediye olarak, sporun insanların hayatında önemli bir rol oynadığına inanıyor ve herkesin spor yapabilmesi için gerekli olanakları sağlamaya odaklanıyoruz.

Yapılacak olan bu halı sahanın, Hemetli köyü ve Hemetli Bölgesi halkı için büyük bir değer taşıyacağına inanıyoruz. Projenin tamamlanmasıyla beraber, spor tutkunlarına yeni bir buluşma noktası sunulacak ve gençlerimize spor yapma alışkanlığı kazandırılması için bir fırsat yaratılacaktır."

Haberler


Gümülcine’de ’Gelenekten Geleceğe’ paneli ve 23 Nisan resepsiyonu

ABTTF Bakanı Habipoğlu: “Yunanistan azınlık haklarına saygı duymuyor”

İskeçe Türk Birliği futbol takımı Kocaelispor U19 ile karşılaştı

Zeybek, İskeçe Eski Şehir’deki sorunları meclis gündemine taşıdı

Selanik’te çöp konteynerinde uyuyan evsiz son anda kurtarıldı

İskeçe Türk Birliği futbol takımından Kocaeli çıkarması

Batı Trakya Din Görevlileri Derneği Genel Kurulu yapıldı

AB’nin doğu sınır bölgeleri için ittifak girişimi

13 YDP’li vekilin dokunulmazlığı kaldırıldı

FUEN’den Yunanistan’a sert eleştiri

AB üyesi ülkeler arasında kamu borcu sıralamasında Yunanistan birinci

Miçotakis, Rama ile Atina’da görüştü