Anasayfa

16-09-2023
Afet yönetimi ve yeni çalışma yasasını protesto ettiler
Hükümetin doğal afetlerdeki tutumu ve çalışma kanunlarında yapmayı planladığı düzenlemeler başkent Atina'da protesto edildi.
16 Eylül 2023 Cumartesi

Hükümetin doğal afetlerdeki tutumu ve çalışma kanunlarında yapmayı planladığı düzenlemeler başkent Atina'da protesto edildi.

Farklı sendika ve kuruluşların yanı sıra öğrenci gruplarının da yer aldığı eylemde, 21 Eylül için genel grev çağrısı yapıldı.

Yaklaşık 1500 kişinin katıldığı eylemde, taşınan pankartlar ve parlamento binası önünde atılan sloganlarda hükümetin yangın ve sel felaketlerinde yetersiz kaldığı ifade edildi.

12 Eylül'de meclise sunulan çalışma kanunu yasa tasarısında, işverenin işçiyi acil durumlarda mesai saatleri dışında da çalışmaya çağırabilmesi öngörülüyor.

Bunun yanı sıra tasarı, işçilerin deneme süresinin uzatılması ve mesai saatinde esneklik sağlanması gibi düzenlemeler içeriyor.

Haberler


AB Konseyi Başkanı Costa: Avrupa enerji bağımsızlığını sağlamalı

Eyaletten kuduz aşısı açıklaması

Topsidis, Doğu Makedonya - Trakya’daki ticaret temsilcileriyle görüştü

İskeçe Azınlık Ortaokulu ve Lisesinde genel kurul heyecanı

Yassıköy Belediyesinden çocuklara özel şenlik

Gümülcine’de ’Gelenekten Geleceğe’ paneli ve 23 Nisan resepsiyonu

ABTTF Bakanı Habipoğlu: “Yunanistan azınlık haklarına saygı duymuyor”

İskeçe Türk Birliği futbol takımı Kocaelispor U19 ile karşılaştı

Zeybek, İskeçe Eski Şehir’deki sorunları meclis gündemine taşıdı

Selanik’te çöp konteynerinde uyuyan evsiz son anda kurtarıldı

İskeçe Türk Birliği futbol takımından Kocaeli çıkarması

Batı Trakya Din Görevlileri Derneği Genel Kurulu yapıldı