Anasayfa

30-09-2023
SİRİZA'nın yeni başkanı Kasselakis askere gidecek
SİRİZA'nın yeni başkanı Stefanos Kasselakis'in, askere gideceği bildirildi. Kasselakis'in askerlik görevini yapmak üzere kasım devresi için başvuruda bulunabileceği ifade edildi.
30 Eylül 2023 Cumartesi

SİRİZA'nın yeni başkanı Stefanos Kasselakis'in, askere gideceği bildirildi. Kasselakis'in askerlik görevini yapmak üzere kasım devresi için başvuruda bulunabileceği ifade edildi.

Yıllarca yurt dışında yaşayan Kasselakis'in, diasporadaki Yunan vatandaşlarına tanınan imkandan faydalanarak 20 gün askerlik yapması, 6 aylık sürenin geri kalanı bedelli tamamlaması bekleniyor.

Yunanistan'da özel şartlar haricinde mecburi askerlik süresi 12 ay. Sürekli yurt dışında ikamet edenler için ise bu süre 6 ay.

20 GÜNLÜK ASKERLİK YAPIP GERİ KALANI İÇİN PARA ÖDEYECEK
Kasselakis, 35 yaşını doldurmuş bir diaspora üyesi olarak, 6 aylık sürenin 20 gününü silahlı kuvvetlerde hizmet etmek koşulu, geri kalanı ise aylık 810 euro bedel karşılığı tamamlama hakkına sahip.

Haberler


Hacıgene’den Koroner Ünite konusunda hastane yönetimine soru

KKE Rodop Bölge Komitesi: Çiftçilere yönelik kovuşturmalar geri çekilsin

Bulatköy’de 24. Kiraz Festivali başlıyor

BTAYTD yönetiminden Gümülcine Belediye Başkanına ziyaret

Interview anketi: Yeni Demokrasi liderliğini koruyor, Çipras ve PASOK ikinci sıra için yarışıyor

Batı Trakya Fenerbahçeliler Derneğinin istinaftan başvurusu red edildi

DEB Partisi EFA genel kuruluna katıldı

Süpermarket fiyatlarını anlık karşılaştıracak “posokanei” uygulaması geliyor

Kırköy kadınları Karasu Nehri’nde “Aile Okumaları” programında buluştu

Topsidis, Kırcaali Valisi Nikolov ile görüştü

Kabine değişikliği: Ulaştırma Bakanlığına Koçiras, Marinakis görevinde kalıyor

Milletvekili Baran’dan hükümete ’Genç Göçü’ uyarısı