Anasayfa

02-10-2023
İskeçeli Çocuk Doktoru Münevver Ago muayenehanesini açtı
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Münevver Ago muayenehanesini açtı.
2 Ekim 2023 Pazartesi



Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Münevver Ago muayenehanesini açtı.

İskeçe'de dünyaya gelen Münevver Ago, ilkokul eğitimini İskeçe Merkez Türk Azınlık İlkokulunda tamamladıktan sonra İskeçe Azınlık Ortaokulu ve Lisesinden mezun oldu. Münevver Ago Konya Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesini kazandı. Tıp fakültesinden mezun olduktan sonra İskeçe'ye dönen Münevver Ago, DOATAP'a başvurarak denklik sınavlarını verdi.

Dr. Münevver Ago uzmanlığını İskeçe Hastanesinde ve Dedeağaç Tıp Fakültesi'nde tamamladı. Uzmanlık sürecinde anne sütü ve emzirme konularında bilimsel çalışma ve araştırmalara ağırlık verdi.

Çocuk doktoru Münevver Ago, geçtiğimiz günlerde İskeçe'de 28 Ekim (Kavala) Caddesi 192 adresinde muayenehanesini açtı. Muayenehane hafta içi her gün 09.00 - 14.00 saatleri, ayrıca Salı ve Perşembe günleri 17.30 - 21.00 saatleri arasında açık olacak. Cumartesi günleri ise 11.00 - 13.00 saatleri arasında hizmet verecek.
İskeçe Türk Birliği Başkanı, gazeteci Ozan Ahmetoğlu ile evli olan Dr. Münevver Ago iki çocuk annesi.

Haberler


GÜNDEM Gazetesi 30 yaşında

Dedeağaç’ta Türk ve Yunan fotoğraf sanatçılarını buluşturan ’Karşılıklı Bakışlar’ sergisi açıldı

Seçek’te Çay Gecesi geleneği devam ediyor

Münih Fenerbahçeliler Derneği’nden Batı Trakya Fenerbahçeliler Derneği’ne destek

ABTTF, Batı Trakya Türk Azınlığının eğitim sorunlarını üç dilde hazırladığı çalışmayla uluslararası gündeme taşıyor

Çınar Camii davasında yargılanan dört soydaşa İskeçe Müftülüğünden plaket

Hüseyin Zeybek’ten OSDE 2026 başvurularındaki gecikmeye tepki

Hava trafiği krizi: Eski sistemler uçuşları geciktiriyor

Trakya Üniversitesi uluslararası öğrenci başvurularını açıyor: Tarihler belli oldu

Koyunköy Gençlik Derneği İskeçe’de Erasmus+ gençlik projesine ev sahipliği yaptı

Rodop ilinde yangın riski yüksek

YTB’den genç kalemlere çağrı