Anasayfa

04-10-2023
Vildan Yusuf 'Seçim Gündemi'nin konuğu oldu
Gümülcine Belediye Meclis Üyesi Adayı Vildan Yusuf, "Seçim Gündemi"nin konuğu oldu. İkinci kez meclis üyesi adayı olan Vildan Hüseyin, kadının yerel yönetimdeki önemine dikkat çekti.
4 Ekim 2023 Çarşamba

Gümülcine Belediye Meclis Üyesi Adayı Vildan Yusuf, "Seçim Gündemi"nin konuğu oldu. İkinci kez meclis üyesi adayı olan Vildan Hüseyin, kadının yerel yönetimdeki önemine dikkat çekti.

GÜNDEM Gazetesi'nin sosyal medya hesaplarından yayınlanan programa konuk olan Vildan Yusuf, belediyenin daha ulaşılabilir hale gelmesini arzuladığını belirtti ve genç adaylara daha fırsat tanınmasını istedi.

Mevcut Belediye Başkanı Yannis Garanis başkanlığındaki "Vatandaşlar Toplumu" (Kinonia Politon) listesinden Gümülcine Belediye Meclis Üyesi Adayı olan Vildan Yusuf, GÜNDEM'den Hülya Emin'in sorularını yanıtladı.

Haberler


DYPA’dan çalışanlara eğitim programı: 750 euroya kadar destek

YTB Başkanlığına Abdulhadi Turus asaleten atandı

GAT genel kurulu 29 Mart’ta

Gökçepınar’da Ramazan bereketi, soydaşlar iftar sofrasında buluştu

Bülent Kamiloğlu’ndan Spartakos tartışmasına ilişkin açıklama

DEB Partisi: ‘Spartakos’un talebi toplumsal barışa ve huzura yönelik saldırıdır’

Danışma Kurulu Spartakos’un taleplerine tepki gösterdi

Mucize Tiyatrosu “Hisseli Harikalar Kumpanyası” oyununu sahneleyecek

Yunanistan, Batı Trakya’dan Bulgaristan’a hava savunma desteği sağlayabilir

Dışişleri Bakanı Yerapetritis: “Suda Üssü tehdit altında değil”

Spartakos, Gümülcine Hastanesinde Türkçenin ve başörtüsünün yasaklanmasını istiyor!

Türkiye Diyanet İşleri Başkanı Arpaguş Batı Trakya’yı ziyaret etti