Anasayfa

18-10-2023
DEB Partisi: 'İsrail'in Filistin halkına reva gördüğü zulmü kınıyoruz'
Dostluk Eşitlik Barış (DEB) Partisi, İsrail'in Gazze'deki hastane saldırısını kınadı. DEB Partisi'nin açıklamasında "Yıllardır abluka altında tuttuğu Filistin halkına İsrail'in reva gördüğü bu zulmü şiddetle kınıyoruz." ifadesine yer verildi.
18 Ekim 2023 Çarşamba

Dostluk Eşitlik Barış (DEB) Partisi, İsrail'in Gazze'deki hastane saldırısını kınadı. DEB Partisi'nin açıklamasında "Yıllardır abluka altında tuttuğu Filistin halkına İsrail'in reva gördüğü bu zulmü şiddetle kınıyoruz." ifadesine yer verildi.

DEB Partisi'nin açıklaması şöyle: "Filistin'in Gazze şehrinde yaşanan zulme tüm dünyanın sessiz kalması ve sadece seyretmesi, insanlığın bittiği noktadır. Bu tutum İsrail vahşetinin artmasına ve İsrail'in fütursuzca hareket etmesine vesile olmuştur. Bunun neticesinde İsrail savaş hukukunu da çiğneyerek, yaralıların tedavi gördüğü ve güvenli bölge diye yüzlerce sivilin sığındığı hastaneyi vurmakta bir beis görmemiştir. Yıllardır abluka altında tuttuğu Filistin halkına İsrail'in reva gördüğü bu zulmü şiddetle kınıyoruz. En çok yaşlıların, kadınların ve özellikle de çocukların zarar gördüğü bu vahşete, insanlık değerlerini yitirmemiş herkesi dur demeye davet ediyoruz."



Haberler


ABTTF’den Strazburg’a çalışma ziyareti

AB’de göçmen sayısı 2025’te 64,2 milyona ulaştı

Egnatia Otoyolu’nda trafik düzenlemesi

Celal Bayar Azınlık Lisesi bir başarıya daha imza attı

MUSTAFA’YA SON VEDA

Emekli öğretmen Mehmet Emin Latif son yolculuğuna uğurlandı

Gündem’in acı günü

ADF’de Batı Trakya Türk Azınlığının sorunları gündeme taşındı

Bulgaristan’da ilk sonuçlar: Radev tek başına hükümet kurabilir

Danışma Kurulu Witten derneği saldırısını kınadı

Yeni Tarım ve Kalkınma Bakan Yardımcısı belli oldu

Yunanistan ve Fransa savunma anlaşmasını 5 yıl uzatacak