Anasayfa

18-10-2023
İTB, İsrail'in hastane saldırısını kınadı
İskeçe Türk Birliği (İTB), İsrail'in Gazze'deki hastane saldırısını kınadı. Açıklamada, hastane saldırısının insanlık suçu olduğu vurgulandı.
18 Ekim 2023 Çarşamba

İskeçe Türk Birliği (İTB), İsrail'in Gazze'deki hastane saldırısını kınadı. Açıklamada, hastane saldırısının insanlık suçu olduğu vurgulandı.

İskeçe Türk Birliği'nden yapılan açıklama şöyle: "İsrail'in 17 Ekim 2023 Salı günü Gazze'de hastaneye yönelik gerçekleştirdiği, 500 Filistinlinin ölümüne ve yüzlercesinin de yaralanmasına neden olan saldırıyı esefle kınıyoruz. Hastanenin vurulması bir insanlık suçudur. Saldırıda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Kan ve gözyaşının durması, acıların dindirilmesi ve katliamın sonlandırılması için daha kaç çocuğun, kaç sivilin ölmesi gerekiyor?"

Haberler


Seçek Derneğinin 2026 mali kongresi yapıldı

Miçotakis: Erdoğan ile görüşme Şubat ayının ilk günlerinde olabilir

İskeçe Azınlık Ortaokulu – Lisesi Öğrencileri için Edirne’ye kültür gezisi

Türkiye’nin Yunanistan’a ihracatı 3 milyar doları aştı

Danışma Kurulu Başkanı Mustafa Trampa AA’nın “Yılın Kareleri” oylamasına katıldı

Özgür Ferhat: “Tütüncülerimiz yanlış politikalar nedeniyle zor günler geçirmektedir”

Annelere istihdam desteği: 10 bin kişilik program açıldı

Yerapetritis: “Ege’de ikinci deniz parkı ve kara suları genişlemesi yolda”

Sofulu’da uyuşturucu operasyonu

Rodop ilinde çiçek hastalığı nedeniyle 5 sürü daha itlaf edildi

Hollandalı Bakan sınır çitini ve göç merkezlerini ziyaret etti

Gümülcine’de Miraç Kandili programları yoğun katılımla gerçekleşti