Anasayfa

18-10-2023
Hüseyin Zeybek: 'Filistin halkı için adalet istiyoruz'
İskeçe SİRİZA Milletvekili Hüseyin Zeybek, İsrail'in saldırılarıyla ilgili, "Bu katliama son vermek için ve Orta Doğu'da kalıcı barışın sağlanması için tüm insanlığın harekete geçme zamanı geldi ve geçti. Filistin halkı için adalet istiyoruz, barış istiyoruz ve en önemlisi de güvenli bir Filistin devleti istiyoruz." açıklamasında bulundu.
18 Ekim 2023 Çarşamba

İskeçe SİRİZA Milletvekili Hüseyin Zeybek, İsrail'in saldırılarıyla ilgili, "Bu katliama son vermek için ve Orta Doğu'da kalıcı barışın sağlanması için tüm insanlığın harekete geçme zamanı geldi ve geçti. Filistin halkı için adalet istiyoruz, barış istiyoruz ve en önemlisi de güvenli bir Filistin devleti istiyoruz." açıklamasında bulundu.

Milletvekili Zeybek açıklamasında şunları dile getirdi: "İsrail'i yalnızca kınamak yeterli mi? Dün Gazze'de bir hastane hedef alındı ve yine masum siviller oldürüldü. Bu kabul edilemez. Günlerdir Gazze'de su yok, elektrik yok, insani yardım yok, ne yazık ki Filistin halkı için insan hakları yok. Var olan sadece bombalar ve bunun sonucunda ölen çoçuklar, kadınlar. Çağdaş dünya nerede? BM nerede? Avrupa nerede? Αmerika'nın kimin yanında durduğunu biliyoruz artık. Bu katliama son vermek için ve Orta Doğu'da kalıcı barışın sağlanması için tüm insanlığın harekete geçme zamanı geldi ve geçti. Filistin halkı için adalet istiyoruz, barış istiyoruz ve en önemlisi de güvenli bir Filistin devleti istiyoruz. Filistin'e sahip çıkmak için Müslüman olmaya gerek yok insan olmak yeterli. Katliamı durdurun."


Haberler


SİRİZA ülkenin yangınlara hazırlıksız olduğunu açıkladı

Ketenlik Gençlik Festivali başladı

AADE’den vergi kaçakçılığına karşı yapay zekâ ile denetim

Orman yangınında bir kişi hayatını kaybetti

Tarım Bakanlığından yaban domuzlarının neden olduğu zararlara ilişkin açıklama

Orman yangınları nedeniyle bazı yerleşim alanları boşaltıldı

Batı Trakya Köyler Ansiklopedisi tamamlandı

Yunanistan, 10 Ağustos’ta Filistin’e dayanışma eylemlerine hazırlanıyor

Hayvan besicileri çiçek hastalığı konusunda hükümete tepkili

İsrail’in işgal kararı sonrası Gazze’de 1 milyon kişi tekrar zorla yerinden edilmeyle karşı karşıya

Eski Başbakan Samaras’ın kızı hayatını kaybetti

Atina’nın Deniz Mekansal Planlaması’na Mısır tepki gösterdi