Anasayfa

18-10-2023
Hüseyin Zeybek: 'Filistin halkı için adalet istiyoruz'
İskeçe SİRİZA Milletvekili Hüseyin Zeybek, İsrail'in saldırılarıyla ilgili, "Bu katliama son vermek için ve Orta Doğu'da kalıcı barışın sağlanması için tüm insanlığın harekete geçme zamanı geldi ve geçti. Filistin halkı için adalet istiyoruz, barış istiyoruz ve en önemlisi de güvenli bir Filistin devleti istiyoruz." açıklamasında bulundu.
18 Ekim 2023 Çarşamba

İskeçe SİRİZA Milletvekili Hüseyin Zeybek, İsrail'in saldırılarıyla ilgili, "Bu katliama son vermek için ve Orta Doğu'da kalıcı barışın sağlanması için tüm insanlığın harekete geçme zamanı geldi ve geçti. Filistin halkı için adalet istiyoruz, barış istiyoruz ve en önemlisi de güvenli bir Filistin devleti istiyoruz." açıklamasında bulundu.

Milletvekili Zeybek açıklamasında şunları dile getirdi: "İsrail'i yalnızca kınamak yeterli mi? Dün Gazze'de bir hastane hedef alındı ve yine masum siviller oldürüldü. Bu kabul edilemez. Günlerdir Gazze'de su yok, elektrik yok, insani yardım yok, ne yazık ki Filistin halkı için insan hakları yok. Var olan sadece bombalar ve bunun sonucunda ölen çoçuklar, kadınlar. Çağdaş dünya nerede? BM nerede? Avrupa nerede? Αmerika'nın kimin yanında durduğunu biliyoruz artık. Bu katliama son vermek için ve Orta Doğu'da kalıcı barışın sağlanması için tüm insanlığın harekete geçme zamanı geldi ve geçti. Filistin halkı için adalet istiyoruz, barış istiyoruz ve en önemlisi de güvenli bir Filistin devleti istiyoruz. Filistin'e sahip çıkmak için Müslüman olmaya gerek yok insan olmak yeterli. Katliamı durdurun."


Haberler


Basketbolda Olimpiakos şampiyon oldu

Müftüler Trampa ve Şerif, Köln’deki Uluslararası Müslümanlar Konferansı’na katıldı

Kozlukebir Belediyesi’nden Çocuk Festivali

Selimiye Camii’nin açılışına Batı Trakya’dan müftüler ve soydaşlar katıldı

Yerapetritis, Sırbistan’ın AB üyeliğini desteklediklerini belirtti

24. Kiraz Festivali Bulatköy’de başladı

Avrupa Konseyi’nden Yunanistan’a Batı Trakya Türk dernekleri uyarısı: AİHM kararları hala uygulanmadı

Özgür Ferhat: “Uzun süredir yürüttüğümüz girişimler sonuç verdi”

Doğu Makedonya ve Trakya bölgesi için sağanak yağış ve dolu uyarısı

İTB Gençlik Buluşmaları devam ediyor

2026 FIFA Dünya Kupası görkemli açılış töreniyle başladı

ABTTF: “Yunanistan, önce kendi azınlık hakları sicilini düzeltmeli”