Anasayfa

21-10-2023
İskeçe'de 'Filistin'e Destek Yürüyüşü'
İskeçe'de inisiyatif üstlenen bir grup genç, Filistin için dayanışma yürüyüşü düzenledi. Yürüyüşe sol gruplar da destek verdi.
21 Ekim 2023 Cumartesi



İskeçe'de inisiyatif üstlenen bir grup genç, Filistin için dayanışma yürüyüşü düzenledi. Yürüyüşe sol gruplar da destek verdi.

Batı Trakya Türk Azınlığı üyesi bir grup İskeçeli genç bugün (21 Ekim 2023 Cumartesi) Filistin'le dayanışma yürüyüşü gerçekleştirdi.

İskeçe şehir meydanında başlayan yürüyüşe iki binin üzerinde kişi katıldı. Katılımcılar yürüyüş boyunca "Filistin'e Özgürlük" sloganları attı.

İskeçe şehir meydanından başlayan yürüyüş, Gümülcine Caddesi, Aşağı Mahalle, Çimiski Sokağı, İstanbul Caddesi ve Kavala Caddesi üzerinden yeniden şehir meydanına doğru devam etti.

Yürüyüşe İskeçe Müftüsü Mustafa Trampa, İskeçe SİRİZA Milletvekili Hüseyin Zeybek, Rodop SİRİZA Milletvekili Özgür Ferhat, Mustafçova Belediye Başkanı Rıdvan Delihüseyin, Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği Başkanı Hüseyin Baltacı, İskeçe Türk Birliği Başkanı Ozan Ahmetoğlu da katıldı.

Yürüyüşe sol gruplar da destek verdi.

Eyleme katılanlar şehir meydanına ulaştıktan sonra olaysız bir şekilde dağıldı.




Haberler


Seçek Derneğinin 2026 mali kongresi yapıldı

Miçotakis: Erdoğan ile görüşme Şubat ayının ilk günlerinde olabilir

İskeçe Azınlık Ortaokulu – Lisesi Öğrencileri için Edirne’ye kültür gezisi

Türkiye’nin Yunanistan’a ihracatı 3 milyar doları aştı

Danışma Kurulu Başkanı Mustafa Trampa AA’nın “Yılın Kareleri” oylamasına katıldı

Özgür Ferhat: “Tütüncülerimiz yanlış politikalar nedeniyle zor günler geçirmektedir”

Annelere istihdam desteği: 10 bin kişilik program açıldı

Yerapetritis: “Ege’de ikinci deniz parkı ve kara suları genişlemesi yolda”

Sofulu’da uyuşturucu operasyonu

Rodop ilinde çiçek hastalığı nedeniyle 5 sürü daha itlaf edildi

Hollandalı Bakan sınır çitini ve göç merkezlerini ziyaret etti

Gümülcine’de Miraç Kandili programları yoğun katılımla gerçekleşti