Anasayfa

21-10-2023
Topsidis GÜNDEM'e konuştu: "Herkese eşit yaklaşacağız"
Doğu Makedonya - Trakya Eyaleti'nin yeni başkanı Hristodulos Topsidis seçim başarısını GÜNDEM'e değerlendirdi.
21 Ekim 2023 Cumartesi

Doğu Makedonya - Trakya Eyaleti'nin yeni başkanı Hristodulos Topsidis seçim başarısını GÜNDEM'e değerlendirdi.

Seçim öncesi söylediklerinin arkasında olduğunu belirten Topsidis, oluşturdukları listeye güvenerek oy veren tüm seçmenlere teşekkür etti. "Bölgesel Sentez" listesi için insanın merkezde olacağını vurgulayan Topsidis, "Bölgemizin sorunlarıyla ilgili olarak halkla, vatandaşla, kurumlarla iletişim, diyalog ve istişare içinde olacağız. Programımızı toplumla birlikte şekillendireceğiz. Çoğunluğun ihtiyaçlarına cevap verecek bir program olacak. Bir kez daha tekrar etmek istiyorum ki telefonum her zaman açık olacak. Kapım herkes için açık olacak." dedi. Topsidis, ilk andan itibaren zafere inandıklarını ve başardıklarını söyledi.

Bölgedeki tüm vatandaşlar arasında eşitlik ilkesini dikkate alarak çalışacaklarını dile getiren Topsidis, azınlık ve çoğunluk arasında her zaman eşitlik prensibine bağlı olacağını vurguladı. Topsidis, sorulara çözüm üretmek için gayret göstereceklerini ifade etti.

Bölgenin gelişmesi ve kalkınması için sürekli mücadele edeceklerini kaydeden Topsidis, "Halk bir değişim istediğini gösterdi. Sizleri, yani toplumu yanımızda gördüğümüz zaman inanıyorum ki başaracağız. Gönüllü olarak hizmet vermek isteyenler için bir çalışma ofisi yapacağız. Ücra bölgelere hizmet verebilmek için bazı girişimlerimiz olacak. Çalışmak için isteğimiz var. Genel anlamda bölgemizin değişimi için çalışmak niyetinde ve amacındayız." diye konuştu.

Doğu Makedonya - Trakya Eyaleti'nin ekonomik gelişmişlik ve kalkınma açısından Avrupa'da son sıralarda yer aldığına dikkat çeken Topsidis, "Bu konuyu seçim başarımızdan sonra ilk televizyon söyleşilerimden birinde sordular. Evet sıralamada üstlere çıkacağımızı söylemiştim. Şimdi seçim sonrası diyorum ki iddialı konuşuyorum ve 10 - 15 sıra yükseleceğimizi söylüyorum. Beş yıl sonra da bu söylediklerimi değerlendirmek için yine burada olacağız." ifadelerini kullandı.

Haberler


SİRİZA ülkenin yangınlara hazırlıksız olduğunu açıkladı

Ketenlik Gençlik Festivali başladı

AADE’den vergi kaçakçılığına karşı yapay zekâ ile denetim

Orman yangınında bir kişi hayatını kaybetti

Tarım Bakanlığından yaban domuzlarının neden olduğu zararlara ilişkin açıklama

Orman yangınları nedeniyle bazı yerleşim alanları boşaltıldı

Batı Trakya Köyler Ansiklopedisi tamamlandı

Yunanistan, 10 Ağustos’ta Filistin’e dayanışma eylemlerine hazırlanıyor

Hayvan besicileri çiçek hastalığı konusunda hükümete tepkili

İsrail’in işgal kararı sonrası Gazze’de 1 milyon kişi tekrar zorla yerinden edilmeyle karşı karşıya

Eski Başbakan Samaras’ın kızı hayatını kaybetti

Atina’nın Deniz Mekansal Planlaması’na Mısır tepki gösterdi