Anasayfa

24-05-2016
Başkonsolos Akıncı Harmanlık Derneği'ni ziyaret etti
Türkiye'nin Gümülcine Başkonsolosu Ali Rıza Akıncı, 20 Mayıs Cuma akşamı Gümülcine'deki Harmanlık Azınlık Eğitim Kültür ve Spor Derneği'ni (HARDER) ziyaret ederek mahalle sakinleriyle biraraya geldi.
24 Mayıs 2016 Salı



Ziyaret sırasında Başkonsolos Akıncı'yı dernek başkanı İdris Hasan, yönetim kurulu üyeleri Arif Kaşıkçı, Rıdvan Molla Osman, Mustafa Ahmetçik, Harmanlık Derneği Gençlik Kolları Başkanı Bilal Mehmer, genç yöneticiler ve mahalle sakinleri karşıladı.

İlk olarak Başkan İdris Hasan, mahallenin durumu ve derneğin mahallenin sorunlarının çözüme kavuşması için yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi. Başkonsolos Akıncı da, Harmanlık Azınlık Eğitim ve Kültür Derneği'nin çalışmalarını yakından takip ettiğini, mahallenin ihtiyaçların, sıkıntılarının giderilmesine katkı sağladığını, çalışmaları başarılı bulduğunu dile getirdi. Dernekleşmenin, birlikte hareket etmenin önemine değinen Akıncı, düşüncelerini mahalle sakinleriyle paylaştı. Başkonsolos, dernekte bulunan mahalle gençleriyle de yakından ilgilenerek sohbet etti.

Ziyaret sonunda dernek yöneticileri ve mahalle sakinleri, Başkonsolos Akıncı'ya ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Başkonsolos Akıncı'nın ziyaretinde Harmanlık Mahallesi İmamı Nihat Kaplan, Harmanlık Kur'an Kursu hocaları Orhan Bülbül, Sebahattin Çakır ve BİHLİMDER Başkanı Mehmet Emin Ahmet de hazır bulundu.

Haberler


Emekli öğretmen Mehmet Emin Latif son yolculuğuna uğurlandı

Gündem’in acı günü

ADF’de Batı Trakya Türk Azınlığının sorunları gündeme taşındı

Bulgaristan’da ilk sonuçlar: Radev tek başına hükümet kurabilir

Danışma Kurulu Witten derneği saldırısını kınadı

Yeni Tarım ve Kalkınma Bakan Yardımcısı belli oldu

Yunanistan ve Fransa savunma anlaşmasını 5 yıl uzatacak

“Open Business” sistemi işletmelere anlatılacak

Witten’de Batı Trakya Türkleri derneğine saldırı

Gümülcine Başkonsolosluğunda 23 Nisan coşkusu: Çocuklar doyasıya eğlendi

Mucize Tiyatrosu Edirne’de sahne aldı: “Gulyabani” izleyenleri büyüledi

GAT’tan “12 Ay 12 Mutluluk” projesi