Anasayfa

06-11-2023
Gümülcine Müftülüğünden 'Çocuğunu Al Sabah Namazına Gel' programı
Gümülcine Müftülüğünün organize ettiği "Çocuğunu Al Sabah Namazına Gel" programı 5 Kasım Pazar günü Şehreküstü Camii'nde kılınan sabah namazı ile başladı.
6 Kasım 2023 Pazartesi



Gümülcine Müftülüğünün organize ettiği "Çocuğunu Al Sabah Namazına Gel" programı 5 Kasım Pazar günü Şehreküstü Camii'nde kılınan sabah namazı ile başladı.

Din görevlisi Orhan Bülbül'ün kıldırdığı namazın ardından Gümülcine Müftüsü İbrahim Şerif kısa bir konuşma yaptı.

Programa katılan Türkiye'nin Gümülcine Başkonsolosu Aykut Ünal da bir konuşma yaparak camide bulunan çocukları, velilerini ve sabah namazına katılan diğer soydaşları selamladı. Programa katılmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkonsolos Ünal, emeği geçenlere teşekkür etti.

Konuşmaların ardından programa katılanlara kahvaltı ikramında bulunuldu.

Programa katılanlar arasında, Gümülcine Müftü Yardımcısı Fehim Ahmet ve Batı Trakya Camileri Din Görevliler Derneği Başkanı Sadık Sadık da yer aldı.

Programla ilgili olarak Gümülcine Müftüsü İbrahim Şerif sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Bu sabah Gümülcine Şehreküstü Camii'nde, pandemide bıraktığımız 'Çocuğunu Al Camiye Gel' programını tekrar başlattık. Camiye gelen çocuk ve velilerimize, emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz." ifadelerine yer verdi.

Gelecek hafta sonu programın ikinci durağı ise Yassıköy Belediyesine bağlı Bekirli köyü olacak.

Haberler


TRT World Forum 2025 yarın İstanbul’da başlıyor

Zeybek: “İyi niyet olsaydı, Mizanlı azınlık ilkokulu yeniden açılmış olacaktı”

Karpuz rozetine soruşturma

Rodop ilinde çiftçiler eyleme hazırlanıyor

Tayinli müftü naipleri değiştirildi

Zeybek, Zeynelli köyündeki OPEKEPE mağdurlarının sorununu meclise taşıdı

Atina’da Türkiye Cumhuriyeti’nin 102. yılı kutlandı

Türkiye’nin Gümülcine Başkonsolosluğundan 29 Ekim resepsiyonu

Narlıköy’de baba-oğul arasında şiddet

Batı Trakya’da karbon ayak izini azaltma etkinlikleri başlıyor

Papandreu’dan 28 Ekim törenine katılan aşırı sağcı gruba tepki

Başbakan Miçotakis Gümülcine’ye geliyor