Anasayfa

07-11-2023
Hristos Metios İskeçe'den meclis üyesi olacak
Hristos Metios eyalet meclis üyesi olarak İskeçe ilini tercih edince, listesinden eyalet meclis üyesi seçilen Dimitris Galanopulos meclis dışında kaldı.
7 Kasım 2023 Salı

Hristos Metios eyalet meclis üyesi olarak İskeçe ilini tercih edince, listesinden eyalet meclis üyesi seçilen Dimitris Galanopulos meclis dışında kaldı.

Hristodulos Topsidis başkanlığındaki Bölgesel Sentez Listesine karşı seçimleri kaybeden Doğu Makedonya - Trakya Eyalet Başkanı Hristos Metios, 1 Ocak 2024'ten itibaren ana muhalefet başkanı ve eyalet meclis üyesi olarak görev yapacak.

Metios, Rodop ili yerine İskeçe'den meclis üyesi olmayı tercih etti. Böylece listesinden İskeçe ilinden seçilen Dimitris Galanopulos'u meclis dışında kaldı.

Rodop ilinde ise Metios'un listesinden seçilen Nikos Çalikidis, Kaan Mumin ve Ahmet Kasap eyalet meclis üyesi olarak görev yapacak.

Haberler


GAT genel kurulu 29 Mart’ta

Gökçepınar’da Ramazan bereketi, soydaşlar iftar sofrasında buluştu

Bülent Kamiloğlu’ndan Spartakos tartışmasına ilişkin açıklama

DEB Partisi: ‘Spartakos’un talebi toplumsal barışa ve huzura yönelik saldırıdır’

Danışma Kurulu Spartakos’un taleplerine tepki gösterdi

Mucize Tiyatrosu “Hisseli Harikalar Kumpanyası” oyununu sahneleyecek

Yunanistan, Batı Trakya’dan Bulgaristan’a hava savunma desteği sağlayabilir

Dışişleri Bakanı Yerapetritis: “Suda Üssü tehdit altında değil”

Spartakos, Gümülcine Hastanesinde Türkçenin ve başörtüsünün yasaklanmasını istiyor!

Türkiye Diyanet İşleri Başkanı Arpaguş Batı Trakya’yı ziyaret etti

Kültür Bakanlığı Yanya’daki Aslan Paşa Camiinin restorasyonunu üstleniyor

Bu ne perhiz, bu ne Lozan yorumu?