Anasayfa

07-11-2023
İskeçe Müftülüğünden İstanbul gezisi
İskeçe Müftülüğüne, İstanbul'a bir günlük gezi düzenledi. Müftülüğe bağlı din görevlileri ile kitapseverlerin katıldığı gezi çerçevesinde İstanbul TÜYAP Kitap Fuarı ziyaret edildi.
7 Kasım 2023 Salı



İskeçe Müftülüğüne, İstanbul'a bir günlük gezi düzenledi. Müftülüğe bağlı din görevlileri ile kitapseverlerin katıldığı gezi çerçevesinde İstanbul TÜYAP Kitap Fuarı ziyaret edildi.

İskeçe Müftüsü Mustafa Trampa başkanlığında 2 Kasım Cuma gecesi geç saatlerde İskeçe'den hareket eden ekip, 3 Kasım Cumartesi sabahı Silivri'de BESADER tarafından verilen kahvaltıya katıldı.

Ardından İstanbul'da gerçekleşen TÜYAP Uluslararası Kitap Fuarı gezildi. İskeçeli kitapseverler, yazarlara kitaplarını imzalatma ve sohbet etme fırsatı da buldu.

İskeçe Müftüsü Mustafa Trampa, fuarı ziyarete gelen Türkiye'de okuyan bir grup Batı Trakyalı öğrenciyle de bir araya geldi.

Verimli geçen fuar ziyaretinden sonra alışveriş merkezine gidildi. Grup aynı akşam İskeçe'ye döndü.


Haberler


Emekli ve kiracılara destek programı

Yunanistan, AB’de en yüksek kamu borcuna sahip ülke oldu

ABTTF yeni yönetimini belirledi: Halit Habipoğlu güven tazeledi

Tarım ürünlerinin işlenmesi, pazarlanması ve geliştirilmesi için destek programı

Kozlukebir Belediyesinden su uyarısı: Bahçelere ve tarlalara şebeke suyu verilmeyecek

Yassıköy Belediyesinden mezarlıklara bahar temizliği

ABTTF Genel Kurula hazırlanıyor

PASOK’lu Mantzos: ‘Batı Trakya’da Türk azınlık yok’

‘İTB Gençlik Buluşmaları’nın nisan ayı konuğu Millet Gazetesi oldu

GTGB’den geleneksel Çocuk Şenliği

Türkiye Savunma Bakanlığı: ‘Tek yanlı girişimler kabul edilemez’

Tarkan Multaza’dan Danışma Kurulu Başkanı ve İTB’ye ziyaret