Anasayfa

07-11-2023
İskeçe Müftülüğünden İstanbul gezisi
İskeçe Müftülüğüne, İstanbul'a bir günlük gezi düzenledi. Müftülüğe bağlı din görevlileri ile kitapseverlerin katıldığı gezi çerçevesinde İstanbul TÜYAP Kitap Fuarı ziyaret edildi.
7 Kasım 2023 Salı



İskeçe Müftülüğüne, İstanbul'a bir günlük gezi düzenledi. Müftülüğe bağlı din görevlileri ile kitapseverlerin katıldığı gezi çerçevesinde İstanbul TÜYAP Kitap Fuarı ziyaret edildi.

İskeçe Müftüsü Mustafa Trampa başkanlığında 2 Kasım Cuma gecesi geç saatlerde İskeçe'den hareket eden ekip, 3 Kasım Cumartesi sabahı Silivri'de BESADER tarafından verilen kahvaltıya katıldı.

Ardından İstanbul'da gerçekleşen TÜYAP Uluslararası Kitap Fuarı gezildi. İskeçeli kitapseverler, yazarlara kitaplarını imzalatma ve sohbet etme fırsatı da buldu.

İskeçe Müftüsü Mustafa Trampa, fuarı ziyarete gelen Türkiye'de okuyan bir grup Batı Trakyalı öğrenciyle de bir araya geldi.

Verimli geçen fuar ziyaretinden sonra alışveriş merkezine gidildi. Grup aynı akşam İskeçe'ye döndü.


Haberler


Gümülcine’de okullararası geri dönüşüm maratonu başlıyor

Maden sahasının kiralanması ve şirket bağışı tepki çekti

Batı Nil virüsü sonbaharda da etkisini sürdürüyor

Tarihi Beyazıt Camiinin açılışının kasım ayında yapılması bekleniyor

Kalkanca sakininden belediyeye çağrı: Çalışmalar ne zaman tamamlanacak?

GTGB Yeni Nesil Kolunun yeni yönetimi belirlendi

Doğu Makedonya - Trakya Eyaletinden Brüksel’de Avrupa Birliği girişimleri

ABTTF: Batı Trakya Türk Azınlığının sorunları görmezden geliniyor

Rodos’ta sel can aldı

Özgür Ferhat’tan mazot desteğinin artırılması talebi

ABD’nin Atina Büyükelçisi Guilfoyle istifa etti

Avrupa’da ayrımcılık: Batı Trakya’da Türk azınlık okulları bir bir kapanıyor