Anasayfa

15-11-2023
SİRİZA'da istifalar sürüyor
SİRİZA Partisinde başlayan ayrışma devam ediyor. Kendine "Şemsiye" (Ombrela) adını veren parti içindeki sol fraksiyon üyelerinin yayımladıkları ortak açıklamayla SİRİZA'dan ayrılmasından sonra partiden istifalar sürüyor.
15 Kasım 2023 Çarşamba

SİRİZA Partisinde başlayan ayrışma devam ediyor. Kendine "Şemsiye" (Ombrela) adını veren parti içindeki sol fraksiyon üyelerinin yayımladıkları ortak açıklamayla SİRİZA'dan ayrılmasından sonra partiden istifalar sürüyor.

SİRİZA hükümetinde bakanlık yapan Nikos Toskas sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla partiden ayrıldığını açıkladı. SİRİZA'yı sosyal demokrat - sol bir partiden merkez parti haline getirme sürecinin devam ettiğini kaydeden Toskas, "Halkın ve çalışanların, bol miktarda life style ve muğlak prensiplere sahip olan bir partiye ihtiyacı yok." ifadelerini kullandı.

Toskas, SİRİZA hükümeti döneminde kendisine verdiği görevler ve gösterdiği güvenden dolayı partinin eski başkanı Aleksis Çipras'a teşekkür etti.

Haberler


Gümülcine’de okullararası geri dönüşüm maratonu başlıyor

Maden sahasının kiralanması ve şirket bağışı tepki çekti

Batı Nil virüsü sonbaharda da etkisini sürdürüyor

Tarihi Beyazıt Camiinin açılışının kasım ayında yapılması bekleniyor

Kalkanca sakininden belediyeye çağrı: Çalışmalar ne zaman tamamlanacak?

GTGB Yeni Nesil Kolunun yeni yönetimi belirlendi

Doğu Makedonya - Trakya Eyaletinden Brüksel’de Avrupa Birliği girişimleri

ABTTF: Batı Trakya Türk Azınlığının sorunları görmezden geliniyor

Rodos’ta sel can aldı

Özgür Ferhat’tan mazot desteğinin artırılması talebi

ABD’nin Atina Büyükelçisi Guilfoyle istifa etti

Avrupa’da ayrımcılık: Batı Trakya’da Türk azınlık okulları bir bir kapanıyor