Anasayfa

27-11-2023
Yağmur ve fırtına geliyor
Ülke genelinde olumsuz hava koşulları etkili olacak.
27 Kasım 2023 Pazartesi

Meteoroloji Müdürlüğü akşam (27 Kasım Pazartesi) saatlerinden itibaren ülkenin yağışlı havanın etkisine gireceğini duyurdu.

Bu akşam ülkenin batısında başlayacak yağışlar, yarın (28 Kasım Salı) ülke geneline yayılacak. Yağışların özellikle ülkenin batı kesimlerinde, Doğu Makedonya ve Trakya ile Kuzey Ege'de yoğun olması bekleniyor. Yağışların yanı sıra kuvvetli fırtına özellikle adalarda etkili olacak. Yüksek kesimlerde ise kar yağışı görülecek.

Batı Trakya'da yağışlar yarın (28 Kasım Salı) sabah saatlerinden başlayarak akşam saatlerine kadar etkili olacak.

BİRÇOK BÖLGEDE SICAKLIK SIFIRIN ALTINA GERİLEDİ
Meteo.gr sitesinde yer alan açıklamada, ülke genelinde bu sabah (27 Kasım Pazartesi) 167 bölgede sıcaklıkların sıfırın altına düştüğü belirtildi. Ülkeyi geçtiğimiz hafta sonu etkisine alan ve yüksek bölgelerde yılın ilk kar yağışına sebep olan olumsuz hava koşulları sebebiyle bu sabah ülkenin özellikle kuzey bölgelerinde buzlanma yaşandı.

Haberler


Türkiye’nin Gümülcine Başkonsolosluğundan 29 Ekim resepsiyonu

Narlıköy’de baba-oğul arasında şiddet

Batı Trakya’da karbon ayak izini azaltma etkinlikleri başlıyor

Papandreu’dan 28 Ekim törenine katılan aşırı sağcı gruba tepki

Başbakan Miçotakis Gümülcine’ye geliyor

Patra’da İsrailli turist gemisine protesto

İskeçe Belediyesi, tarihi kapalı çarşı için halkın görüşünü bekliyor

ChatGPT’de ruh sağlığı sinyalleri

Gümülcine’de Mikis Theodorakis’e 100. yıl anma konseri

İskeçe’de vatandaşları “borç silme” vaadiyle kandırdılar

Başbakan Miçotakis koronavirüse yakalandı

Mehmet Hatipoğlu’nu kaybettik