Anasayfa

04-12-2023
Encümenler Birliğinden öğrenci velilerine adaylık çağrısı
Batı Trakya Azınlık Okulları Encümenler Birliği Derneği, Encümen Heyetleri seçimleri için öğrenci velilerine adaylık çağrısında bulundu.
4 Aralık 2023 Pazartesi

Batı Trakya Azınlık Okulları Encümenler Birliği Derneği, Encümen Heyetleri seçimleri için öğrenci velilerine adaylık çağrısında bulundu.

Encümenler Birliğinin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, encümen heyetlerinin seçimi ile ilgili takvimin açıklanacağı hatırlatıldı.

Azınlık okullarındaki öğrenci velilerine çağrıda bulunan Encümenler Birliği, velileri adaylık için başvuru yapmaya davet etti. Batı Trakya Azınlık Okulları Encümenler Birliği, hiçbir azınlık okulunun kaderine terk edilemeyeceğini vurguladı.

Konuyla ilgili açıklama şöyle:

"Değerli azınlık velileri,
Bilindiği üzere azınlık okullarımızda Encümen Heyetleri her 3 yılda bir seçimle göreve gelmektedir. Şu anki Encümen Heyetlerinin görev süreleri 31 Aralık 2023 itibariyle sona erecektir.

Önümüzdeki günlerde, yeni Encümen Heyetlerinin belirlenmesiyle ilgili seçim takviminin açıklanması beklenmektedir.

Azınlık okullarındaki tüm velilerimizi, açıklanacak takvime uygun şekilde adaylık başvurularını yapmaya davet ediyoruz.

Unutmayalım ki, Encümen Heyetleri azınlık okullarının idarecileridir ve hiçbir azınlık okulu kaderine terk edilmemelidir."

Haberler


Gökçepınar’da Ramazan bereketi, soydaşlar iftar sofrasında buluştu

Bülent Kamiloğlu’ndan Spartakos tartışmasına ilişkin açıklama

DEB Partisi: ‘Spartakos’un talebi toplumsal barışa ve huzura yönelik saldırıdır’

Danışma Kurulu Spartakos’un taleplerine tepki gösterdi

Mucize Tiyatrosu “Hisseli Harikalar Kumpanyası” oyununu sahneleyecek

Yunanistan, Batı Trakya’dan Bulgaristan’a hava savunma desteği sağlayabilir

Dışişleri Bakanı Yerapetritis: “Suda Üssü tehdit altında değil”

Spartakos, Gümülcine Hastanesinde Türkçenin ve başörtüsünün yasaklanmasını istiyor!

Türkiye Diyanet İşleri Başkanı Arpaguş Batı Trakya’yı ziyaret etti

Kültür Bakanlığı Yanya’daki Aslan Paşa Camiinin restorasyonunu üstleniyor

Bu ne perhiz, bu ne Lozan yorumu?

Kimliğe müdahale ve kültürel dayatma - iki olayın düşündürdükleri