Anasayfa

08-12-2023
Erdoğan: 'Soydaşlarımızın sorunlarını dinledim'
Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Batı Trakya Türklerinin uluslararası anlaşmalardan doğan haklarının destekçisi olduklarını yineledi.
8 Aralık 2023 Cuma

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Batı Trakya Türklerinin uluslararası anlaşmalardan doğan haklarının destekçisi olduklarını yineledi.

Erdoğan, Yunanistan ziyareti sonrası Türkiye'ye dönerken, uçakta gazetecilere açıklamalarda bulundu ve soruları yanıtladı.

Türkiye'nin Atina Büyükelçiliğinde, azınlık temsilcileriyle yaptığı görüşmeye de değinen Erdoğan, "Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu üyelerini de kabul ettim. Soydaşlarımızla hasbihal ederek sorunlarını dinledim. Uluslararası anlaşmalardan kaynaklı azınlık haklarından tam manasıyla yararlanmaları konusundaki desteğimizi kendilerine bir kez daha ifade ettim." dedi.

Haberler


Seçek Derneğinin 2026 mali kongresi yapıldı

Miçotakis: Erdoğan ile görüşme Şubat ayının ilk günlerinde olabilir

İskeçe Azınlık Ortaokulu – Lisesi Öğrencileri için Edirne’ye kültür gezisi

Türkiye’nin Yunanistan’a ihracatı 3 milyar doları aştı

Danışma Kurulu Başkanı Mustafa Trampa AA’nın “Yılın Kareleri” oylamasına katıldı

Özgür Ferhat: “Tütüncülerimiz yanlış politikalar nedeniyle zor günler geçirmektedir”

Annelere istihdam desteği: 10 bin kişilik program açıldı

Yerapetritis: “Ege’de ikinci deniz parkı ve kara suları genişlemesi yolda”

Sofulu’da uyuşturucu operasyonu

Rodop ilinde çiçek hastalığı nedeniyle 5 sürü daha itlaf edildi

Hollandalı Bakan sınır çitini ve göç merkezlerini ziyaret etti

Gümülcine’de Miraç Kandili programları yoğun katılımla gerçekleşti